Litt pepper

Heldigvis ble det så bra vær at hundene fikk turer i helgen. Var nok best vær lørdag, men greit i går også. Var -13 når vi kom ned igjen fra skogen.
I går delte vi oss, synes det er greit at hundene får vært alene litt også, og ikke alltid sammen.

Om kvelden var de litt slitne 🥰

Det ble jo kaldt igjen i dag, -24 når jeg sto opp. Jeg hadde tenkt å ta bussen, men så gadd jeg ikke vente på den, så da gikk jeg. I morgen er det nok sannsynligheten for at jeg går mindre, skal være kaldt framover også, og faktisk kaldere utover uken..

Laget middag i dag, skar opp noen pepperbiffer for å lage biffsnadder. Etter jeg begynte å steke kjøttet så ble det litt annet enn stund, så middagen ble satt på vent. Når jeg fortsatte på middagen litt senere så tok jeg pepperkvernen og kvernet raust med pepper over 😲 Heldigvis var pepperbiffene ikke så sterkt krydret, for det ble veldig godt 😁 Og resten av kvelden går med på å drikke.

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..