Litt kjipe dager

Jen synes det er litt kjipt om dagene, ikke så mye pga kulden, hun trives veldig godt inne foran ovn 😂 Men formen er ikke 100 %, jeg er bra sikker på at det er «bare» innbilt. Det er ikke bare bare synes Jen, men det går nå over etter litt. Jeg synes hun har blitt litt verre etter som årene har gått, selv om hun ikke er gammel. Tror jeg skal sjekke opp det med bringebærkapslene, om hun eventuelt kan få det. Ikke sikkert det fungerer på henne, men Amanda hadde utrolig stor effekt av de.

Og når man snakker om kjipt, jeg er så lei, kulden! Og vi er ikke ferdig med januar engang..
Joda, det er pent for tiden, jeg storkoser meg når jeg går på jobb. Denne uken har jeg gått fire morgener, har ikke vært kald et eneste sekund. Men det er mye om og men med alle klærne, og mye annet..
I går var det vel -24 når jeg gikk, og det var nydelig ute

I morges var det -27 🥶 Og jeg leste noe om at nå kommer Sibirkulden.. 🥶

2 kommentarer om “Litt kjipe dager

 1. Håper det viser seg at Jen kan få bringebærkapslene og at det fungerer like bra som på Amanda!
  Nydelig naturbilde nederst! Nå vet jeg at det ikke går an å stole på Yr og varselet deres hos dere. Ikke bare fordi du sier at det sjelden stemmer, men fordi de melder likt hos dere og oss den kommende uka. Og jeg vet at hvis vi skal ha ned mot -10, så har dere antagelig det dobbelte. Og det er ikke den minste trøst, men du har min største medfølelse.

  Liker

  1. Nå er heldigvis ikke Jen så plaget som Amanda var, hun var skikkelig plaget. Men siden jeg ser tendensene til at jen blir verre, så kan det være greit å prøve, funker det så er det kjempebra, hvis ikke så får vi bare leve med det.
   Tror ikke det var 20 minusgrader en eneste gang i hele fjor vinter, nå ser det ut som det blir nok av det.
   Vi har faktisk ok vær i dag, og forhåpentligvis i morgen, men så er det i gang igjen. Så vi får utnytte de to dagene med greit vær. Hundene ligger «utslitt» i sofaen nå i kveld, etter dagens tur 😀

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..