Ut i snøen

I helgen har vi storkost oss. God mat og drikke, og tur med hundene både i går og i dag.

I går var det bare et par minusgrader når vi gikk, så Jen fikk på seg en ullgenser, og Skye gikk naken. Vi var ute lenge og det var bare så godt å få gått en skikkelig tur igjen. Håper virkelig ikke at det blir noe «langvarig» kaldt igjen.
I dag var det -8 når jeg sto opp, og så ble det kaldere.. stoppet på -12. Heldigvis ble det litt mildere igjen, så når det var -9 så tok vi opp i skogen igjen. Startet på samme sted, men gikk en annen retning. I dag ble det dekken på begge hundene, men vi glemte å ha med sokker til de. Pleier å ha de med i lommen, i tilfelle kalde føtter.
Når vi var på tur hjemover igjen så kjentes det en del kaldere ut, og hundene hinket hver sin gang. Jeg så for meg at vi måtte bære de og ble nesten litt småstresset siden det var langt igjen til vi var hjemme. Heldigvis ga det seg, spørs om det var is eller snø som satt fast som ble borte igjen. Men vi gikk litt raskere resten av turen. Og nokså sikkert siste gang vi glemmer sokker. Etter en stund kjentes det forresten mildere ut igjen også. Var ikke fullt så kaldt som vi fryktet når vi kom hjem igjen heller, -11.
Så fem elg og en hjort på turen. Var garantert mange flere rundt oss som så oss, var fullt av tråkk alle steder.

Så fantastisk å komme opp til der det var sol, selv om det var bare et par minutt. Om noen uker har vi sol hjemme hos oss igjen også 🌞

Skodden ligger tett lenger nede i bygda

Flytt deg.. Skye kan være glad for at Jen er en tålmodig «søster»

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..