Det stemmer ikke nå heller

Jeg skrev om den flotte helgen vi hadde, og turene vi gikk. Så at det kunne bli kaldt igjen til helgen som kommer, så vi tenkte å benytte dagene til å gå tur. Joda..
Det ble litt kaldt i går kveld, var meldt -11, og stoppet på -19. Men, med tanke på min utrekning av gradene (har skrevet om det før) så kom det til å være -17 i morges. Heldigvis har jeg lært litt, så la til klær og diverse i går kveld. I morges var det -24 når jeg sto opp. Så yr.no og deres værmelding tror jeg ikke at jeg kommer til å stole på så mye mer i vinter. Ikke engang om gradene går opp eller ned.
Har heldigvis godt med klær, så jeg gikk i morges også. Når jeg kom på jobb og hadde fått av meg så det slik ut ved kontorplassen min

I går kveld kom jeg på at jeg hadde kjøpt kulde tape (frost tape) for et par år siden, så fant den igjen og la den på badet. Selv om jeg er godt beskyttet så kan det være greit å beskytte øverste del av kinnene og nesen når det blir slik kulde. Tok på i morges før jeg gikk, vet ikke om det har så mye for seg, men skader neppe heller.

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..