Er det slik det fungerer

I går ble det mye kaldere en det i utgangspunktet var meldt. Og resten av uken skulle være grei også. Yr.no har litt problemer med å melde riktig hos oss, men i vinter har det ikke vært så veldig ille.
I går kveld spurte Tore om han skulle ordne til bilen til i dag tidlig, så jeg slapp å gå. Men neida, jeg går sa jeg. Tore mente det kom til å være kaldt, men det kom det ikke til å bli sa jeg. Jeg så på yr.no, og da skulle det være -15 hos oss (det var -20), og i dag tidlig skulle det være -10. Dette er bare omtrentlig. Men poenget mitt var at det var 5 grader mildere på yr i dag tidlig i forhold til i går kveld. Så da kom det til å være -15 hos oss i dag tidlig. Er det slik det fungerer? spurte Tore. Jepp. sa jeg. Altså det er vel logisk 🤔
I morges var det -22 komma noe 🙄 Så det er tydelig at det ikke er slik det fungerer. Men jeg gikk likevel jeg 😁

Nå i kveld er det -24 igjen, så gidder ikke engang sjekke hvor mye det skal være i morgen tidlig

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..