Ny blodprøve for Jen

I dag hadde vi time til ny blodprøve for Jen. Det har gått veldig bra etter sommeren. Var en liten periode hun ikke var helt på topp, men ellers har hun fungert veldig bra.

Vi hadde ikke tenkt å ta prøve så tidlig vi gjorde i sommer, men siden det skjedde noe annet så ble det tatt ny blodprøve. Jeg var veldig spent, men prøven var veldig fin. Lenge siden nyreverdiene hadde vært så fine. Kjente jeg ble veldig lettet, og det viser jo (forhåpentligvis), at det fungerer veldig greit slik vi gjør det, og dietten hun følger. Det er litt verre å være like påpasselig nå når vi har to hunder, og ene er helt frisk. Men det gjør at begge får stort sett samme godbiter og snacks. Og det er slik som er greit for Jen. Andre ting får Skye når hun er med en av oss alene på tur, eller er alene med en av oss hjemme.
Vi snakket om å ta blodprøve like før jul, men det ble ikke noe av. Og nå kjente jeg at det var greit å få gjort det.
Verdiene var helt greie i dag også, litt forhøyet fra sist, men innenfor hva som er greit. Nå har Jen hatt nyresvikt i over tre år, og bortsett fra første tiden så har hun vært nokså stabil. Hun har tatt blodprøve ca hvert halvår etter første tiden, og selv om det har vært litt svingninger så holder hun seg på en måte på samme nivå. Nå er det kanskje nok å ta blodprøve hvert år, men vi får se..


2 kommentarer om “Ny blodprøve for Jen

  1. Åh, så bra at alt går så fint! ❤ Jeg hadde ikke turt å gå ned til kun en gang i året, og kjenner jeg deg rett, velger nok du også å ta det oftere 🙂

    Liker

    1. Ja det er så godt når prøvene er så jevnt fine. Tja, vi får se. Vi har sagt det tidligere også, men så blir det kanskje «noe», og da er det betryggende å ta en prøve for å se. Men vi har ikke mer å gjøre enn det vi gjør nå, om prøvene skulle være mye verre heller, ettersom jeg har forstått. Men er dette med å få vist at alt er ok.

      Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..