og kulda setter inn

Så godt som hver eneste dag denne uken har jeg hatt troa på at «i morgen» blir det såpass til vær at jeg kan ta med Skye på en liten tur. Har det skjedd? Nei! Jeg kunne ha kledd på henne, og gått litt. Men så lenge jeg ikke må så gjør jeg det ikke. Vi fortsetter med leketid i hagen isteden. Skye elsker å løpe, spesielt om vi løper også 😂
Jen har ikke noe som helst behov for å leke eller løpe ute, hun er ute å gjør hva hun må, og så er det inn igjen.
Har et lite håp om at det blir litt bedre i morgen, skal bli litt annet vær da.. Nå i kveld er det -25 igjen, og jeg kjenner at jeg har fått nok, etter bare en uke. Dette kan bli en lang vinter 🙄


Jeg har som mål å gå på jobb minst to ganger i uken nå i vinter, helst tre.. Denne uken gikk jeg tre ganger. Kulden i seg selv har ikke vært noe problem, enda. Er faktisk verre med vind og regn når man går. Får se hvor lenge jeg orker/klarer/gidder 😄

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..