Det ble kaldt

Det ble litt kaldere enn jeg trodde i dag. Ut fra værvarselet så skulle det bli noen grader mildere i dag enn i går. Så jeg antok det kom til å være omtrent -17. Hadde funnet til litt ekstra klær i går kveld, siden jeg hadde bestemt meg for å gå.
Det ble litt kaldere enn -17, da jeg gikk på jobb var det -22. Jeg må ikke gå, var kommet et stykke når jeg møtte bussen, så kunne bare ventet på den. Men det var virkelig fint å gå i dag, og godt kledd så fryser man ikke heller. Når jeg hadde igjen en km eller noe sånt så kom en kollega av meg, så fikk skyss siste delen.

I går hadde vi pinnekjøtt til middag. Og denne gangen gjorde vi en liten vri i forhold til hva vi vanligvis har gjort. Isteden for bjørkepinner så la vi poteter i bunnen. Dekket de med vann, og la på kjøttet. Jeg var litt spent og så for meg en grøt av poteter i bunn når det var ferdig.

Men det gikk veldig bra, 2-3 poteter som var kokt sund etter 4 timer, men de var det en fantastisk god smak på. De andre potetene var gode de også, og mesteparten av de var faste og fine.

Det er garantert ikke siste gang vi gjør det på denne måten.

Har ikke blitt turer på hundene i dag heller. Må se om jeg finnet til sokkene til Jen, regner med at de passer Skye også. Kjekt når man har så mye hundeutstyr at man kan kle på mange hunder.. 🙄
I går sto jeg nesten på hodet i en putekasse ute her for å finne baggen beltet med tilbehør. Det dukket opp, og der var svivelen jeg tenkte på også. Tore går med begge hundene sammen rett som det er, jeg må ha mulighet til å «feste» de før jeg prøver. Og nå har jeg i hvert fall utstyret til det.

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..