Vinter

Våknet til -18 grader i dag. Om det ikke blir en del mildere så tror jeg dagens tur utgår. Nå har vi gått mange turer siste tiden, så slik sett er det bare bra med en dag uten. Men så er det godt å benytte fridager også, når man har god tid. Vi er ikke vant til kulde i det hele tatt nå, så greit å ta det litt gradvis. I forgårs når vi gikk var det -3, i går -10. I går ble det på med dekken.

I dag blir det pinnekjøtt til middag 🐑 Skulle hatt det litt tidligere, men det må planlegges litt.
Har vært mye god mat i jula, og godteri.. Håper det blir slik vær at jeg kan fortsette å gå på jobb en stund til i vinter 😂 I fjor vinter var det jo knapt nok kaldere enn -20, om det var såpass kaldt. Så kan være heldig i år også.

I dag blir juletreet tatt ned, og mesteparten av julepynten. Synes det er greit å gjøre det denne tiden. Julegardiner får henge til i slutten av måneden, mye jobb å bytte 😅 Stjernene til 13. januar.. og noe av lys dekorasjonene får være et par-tre måneder. Spesielt på badet er det godt å ha litt lys, men samtidig ikke skikkelig lys.

Hundene koser seg når noen av ungene er hjemme, de får jo litt oppmerksomhet.. I går så lå Jen rett ut ved PH, og koste seg. Så kom Skye.. først prøvde Skye faktisk å legge seg ved siden av Jen, det var ikke Jen helt med på. Så Skye ødela hele kveldsopplegget til Jen. Skye forstår som vanlig ikke hva som er problemet 😄

6 kommentarer om “Vinter

 1. Ja, vi har jo fått en minusgrad i dag, som skal bli værende her i noen dager, så da er det selvsagt at dere skal ha en haug med minusgrader.
  Jeg er egentlig klar for å fjerne jula (bortsett fra julegardinene på kjøkkenet, de henger jo oppe til påske). Men jeg gidder ikke bruke siste feriedagen i dag på det, så da skal jula få være litt til.

  Liker

  1. Kan vel ikke klage på minusgrader når vi er i januar, men jeg vil helst ikke ha mer en maks 20 av de, helst 10-12 bare, for da er det fremdeles greit å ut på turer med hundene uten for mye om og men. Og så har jeg lyst til å fortsette å gå på jobb framover, det gidder jeg ikke om det blir -18 og kaldere.. Men her er ofte kaldt de neste månedene 😒
   Hehe, jeg synes det er veldig greit å bruke en fridag til slike ting. Spesielt når kulden fortsetter og det ser dårlig ut for å ut på tur.

   Liker

   1. Uten å ha noe som helst statistikk å vise til, så tror jeg vi så langt har hatt den mildeste vinteren på lange tider. Dette er vel tredje eller fjerde dagen med antydning til minusgrader så langt i vinter, ellers har det vært opp mot 10 pluss og regn. Helt ærlig, så vil jeg heller ha -5, litt snø på bakken og skyfri himmel. Men vi får bare ta det vi får. Jeg sa når Nairo fikk påvist forkalkninger at hvis det ble en kald vinter skulle jeg kjøpe dekken til han. Nå er vi inne i den andre vinteren etter forkalkningene, og dekken er ikke kjøpt så langt.
    Jeg kan godt bruke en fridag på å rydde, men ikke siste fridagen etter nesten 2 uker juleferie. Da er det bedre å ta litt på kveldene til uka 😉

    Liker

    1. Jeg husker så dårlig, men tror det er lenge siden vi har hatt en slik vinter også. Har knapt nok hatt snø heller, ligger bare litt ute her.
     Vind og regn er dritt, uansett når det er 😛
     Vet ikke om Skye har så stort behov for dekken nå, men med slike hunder vi har (pelsen altså), så ser jeg ikke noen grunn til at de skal måtte gå å fryse, eller være kalde. Vi brukte ikke når det var -4 den andre dagen, men burde kanskje hatt på Jen en genser. Ser at Skye har en bittelitt grovere pels en Jen, enda.
     Det er et veldig stort minus med hunder med denne type pels slik vi bor, men samtidig finnes det så mye greit å ha på de nå, så da går det greit. Misunner litt de med hunder som bare kan gå rett ut på tur uten klær, innbiller meg at hundene synes det er best.

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..