Årets første tur

I går var det nydelig vintervær, så vi tok med hundene og gikk en tur. Vil si vi tok en cacherunde først, var jo 1. januar, og det er som vanlig suvenir dag. Det vi ikke hadde fått med oss var at det ikke er bare den ene dagen, men fram til 8. januar. Vi gjorde det lettvint og tok en lab-runde i Bismo. Siden vi skulle gå tur etterpå så blir bonusen liggende til senere en gang.

Tror hundene koste seg også. Skye kan være litt slitsom for Jen siden hun stort sett skal gå ved siden av henne. Men Jen er så tålmodig og fin med Skye. Hun ønsker henne nok et helt annet sted både titt og ofte, men det går som oftest veldig bra med de.

På tur nedover igjen var det plutselig dukket opp noe veldig skummel i skogen. Skye var den som oppdaget det, slik flaks at vi hadde med henne som oppdager alt mulig i skogen. Det var såpass skummelt at pelsen reiste seg litt.
Var Tore som gikk med henne, så han måtte trå til for å sjekke.. Skye syntes Tore var megatøff som bare gikk rett på, hun ventet noen sekunder før hun gikk etter.

Jeg og Jen sto trygt litt bak de, man vet aldri hva en stor skummel rot kan finne på.. 😂

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..