GODT NYTTÅR

GODT NYTTÅR!

Her ble en rolig kveld i går. Jeg var veldig spent på tiden rundt midnatt. Her er vi så heldige at det ikke er lov med fyrverkeri før mellom 23:00 – 01:00. Nå hjelper ikke det hele tiden, men vi bor ikke i noe sentrum, så pleier å være veldig forutsigbart. Hundene ble luftet siste gang i ti-tiden på kvelden, så da regnet vi med at det var nok. De er jo ikke ute senere til vanlig heller, heller litt tidligere. Men vi hadde besøk tidligere på kvelden, så ble litt ekstra herjing 🤣
Både Jen og Skye la seg tidlig, Jen gikk selvsagt å la seg på soverommet. Akkurat det syntes jeg ikke var så lurt, men hun gjør som hun vil.. Tore har så vidt spilt noen videoer fra Youtube tidligere, uten at det har vært noen reaksjoner. Jeg satt på en lang video med fyrverker og hundetrening på min data, og Skye satt ved siden av meg å så på. Hun skakket litt på hodet nå og da, helst når det hvinte litt. Ellers satt hun rolig å fulgte med. Etter hvert ble det kjedelig syntes hun, så hun la seg i sofaen ved Tore, sukket, og sovnet.
Det er jo fint å trene på slik, men samtidig blir det ikke helt det samme når de starter ute. Drønnene og en del annet høres på en helt annen måte.
Skye reagerte egentlig ikke på noe av det hun hørte ute her, men så var det Jen.. Jen lå som sagt på soverommet å sov, der er det roligere. Men så ble hun ble vekket av noen drønn ute. Hun kom fram trøtt, småirritert og bjeffet et par ganger. Da syntes Skye hun måtte være med også 🙄 Så det ble litt bjeffing, men ikke mer enn de reagerer på hva som helst annet. Ingen var redd eller skremt. Jen var på tur til soverommet igjen, jeg snakket til henne for å få henne til å være her med oss, men neida, Er man trøtt så er man trøtt. Det tok ikke lang tid før hun kom fram igjen til oss, litt mer irritert enn første gangen. Nå ble hun i sofaen sammen med oss, for litt «småprating og smågodt» inn i det nye året.
Jeg er så glad for at de er som de er, og ble litt overrasket over Skye. Hadde regnet med en del bråk fra den kanten, siden hun har det med å være veldig pratsom.. Kan nok være fordi det var så sent også, de pleier sove på den tiden. Men jeg klager ikke på en rolig nyttårsnatt altså 😁

2 kommentarer om “GODT NYTTÅR

  1. Godt å høre at det gikk så bra! Litt boffing kan man tåle, hovedsaken er at de ikke er redde 🙂
    Kommer et blogginnlegg fra meg i løpet av ettermiddagen/kvelden om hvordan vår natt gikk 🙂

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..