Alarmen

I går tok jeg ned innhengningen vi har hatt til Skye på soverommet. Kunne kanskje vært greit å hatt den en stund til, men samtidig tok den så stor plass, så var godt å få den bort.
Skye har kost seg der hun, og hatt nok av boltreplass

Disse elementene er kjempefine når man har valp/hund selv om de er beregnet for barn.

I morges sov vi alle sammen helt til alarmen på mobilen min ringte. Nå var det litt tidlig, men det går rett vei. Neste mål må være å kunne stille seg så mye når jeg står opp at ingen av de andre våkner. Ser det kan ta litt tid 😂

I dag ble det tur i lysløypa med hundene, Var mye vær her en periode, men hadde heldigvis gitt seg før vi gikk. Vi så elgku med kalv, og en flokk med fire elgokser som hadde et kveldstreff. Ingen av hundene så de, og det var bare en fordel for oss..
Litt spent på hvordan Skye vil reagere når hun ser dyrene, Jen er egentlig grei, og sier ikke så mye. Har en mistanke om at Skye vil si litt mer 😆

4 kommentarer om “Alarmen

 1. Forrige uke så jeg elg nesten hver dag på vei til jobb, det hender ikke ofte lenger! Og jeg har sett mer rådyr den siste tiden enn jeg også har gjort på lenge. Veldig stas!

  Liker

 2. Takk for fine rapporter og bilder rundt den nye valpen – jeg har valp selv akkurat nå og gjennomlever mye av det samme som deg. Har nylig opplevd hvilken luksus det er å slippe å stå ute i hagen i morgenkåpen klokka 4 om morgenen med bare ett øye åpent for å tviholde litt på søvnen, og i stedet nå få en god natts søvn. Jeg har hatt 2 ettersøkshunder (engelsk springer spaniel), og leser derfor innleggene dine med ekstra interesse.

  Liker

  1. Jeg var jo så glad for å slippe å opp og ut om nettene. Men etter vi stilte klokken og Skye våknet klokken fire på morgenen måtte vi gjøre noe 😄 Valpetiden er intens, hektisk og heldigvis morsom. Er litt glad for at vi er ferdige med de første par mnd, og det begynner å gå seg til litt.
   Ja blir spennende neste år med godkjenningdelen, vi trener litt nå, men hoveddelen blir fra våren og utover. Bor på et sted med lang vinter, så krysser fingrene for tidlig vår.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..