En spennende natt

Godt med helg igjen, spesielt etter en uke med litt ekstra timer på jobb. Timene var høyst frivillige, men å sitte hjemme å vente på å dra på jobb når jeg først er oppe, det gidder jeg ikke. Nå etter ferie og etter vi stilte klokken skulle jeg prøve å snu litt på det, slik at jeg begynte senere på jobb, haha! Jeg har vel ikke startet så tidlig på jobb noen uke som denne uken, i hvert fall lenge siden. Det positive er at jeg får gjort en del ekstra på jobb, som også letter den daglige jobben.
Fredagsmorgen (morgen?) når Skye våknet så tok jeg henne opp i sengen vår, tenkte hun kanskje kom til å roe seg og sovne igjen. Vel.. det gikk ikke helt sånn. Hun ble så glad for å komme opp i sengen at hun hoppet og spratt litt, la seg ned og akte seg både hit og dit. Jen hadde lagt seg i sengen sin selv i løpet av natten, men nå hoppet hun opp i sengen til oss. Hun stilte seg bare opp og så på meg, med et blikk som sa «SERIØST?» Altså, det blikket hennes var så tydelig 😄
Vi sto opp alle sammen.. jeg fikk skyss til jobb også 😁
I går kveld tok vi Skye opp i sengen når vi la oss, hun er heldigvis trøtt om kvelden. Jen la seg helt inntil meg, og Skye la seg ved føttene til Tore. Og så sovnet vi 😴 Jeg våknet et par ganger, ene gangen lå Skye helt inntil Jen. Hele natten var rolig, men kanskje litt kort. Kvart over fem våknet Skye, kan hende hun hadde sovnet igjen, men jeg tok henne med ut så hun fikk gjort det hun måtte. Visste at de andre skulle opp tidlig siden de skulle på jakt, så «gadd» ikke legge meg igjen.
Når de dro noe senere så var det frokost til hundene, og så sov de godt en lang periode.
Kommer til å ta ned innhengningen til Skye i helgen, og legge en hundeseng der. Men regner med at hun kommer til å sove oppi sengen til oss mesteparten av tiden.
Jen varierer en del, i perioder ligger hun en del i sengen sin selv. Men tviler på at hun vil dele den med Skye.

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..