Endelig

Har sett fram til flere ting, og nå er det begynt flere av de.
Jeg har satt første injeksjon med 140 mg aimovig. Nå angrer jeg faktisk på at jeg ikke prøvde det sist, men noen ganger må jeg ha litt betenkningstid. Men ble jo enig med nevrologen om at jeg bare kunne se det an, og prøve når jeg ville. Kan hende jeg angre, men håper jo ikke det. Og jeg vet jo heller ikke hvordan det blir om jeg ikke prøver. Nå er det uansett for sent 😁

Skye har begynt å miste tenner 🦷

Nå har ikke Skye vært av de verste med valpebiting, men sammenlignet med Jen har det vært litt mer. Og om man først skal sammenligne, så er Amanda den som har vært verst av hundene våre. Det var ille en periode, en lang periode.. Men hun var innafor det som var normalt hun også. Valpebiting er en av de tingene som veldig mange valpeeiere blir veldig fortvilet av. Flere såpass at de tror det er noe galt med valpen, eller de selv. Og noen går så langt at de ikke vil ha valpen lenger. Men virkelig bekymret bør man heller bli om valpen ikke biter.

Vi har hatt noen veldig fine turer denne uken, så godt når vi kan gå på tur alle sammen

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..