Morgenstund

Vi er ikke helt enige når vi synes det er greit å stå opp om morgenen. Skye våkner nå klokken fire.. Fikk henne til å sovne igjen ca en halvtime i morges, men da var det slutt. Problemet er at hun må på do, og da er alternativet til å stå opp ikke så morsomt. Så da står vi opp, og går ut.
Må se litt på tidene hun får mat, om det er noe som kan gjøres der. Har trodd at hun kanskje får mat for tidlig på kvelden siste måltidet for dagen, men kanskje det er motsatt? Samtidig synes jeg ikke at hun bør få siste måltidet for tidlig, er jo en lang natt.
Jeg kom meg i hvert fall ut tidlig for å gå til jobb i morges, og det var mørkt, veldig mørkt. Ikke nok med det, det var glatt også. Veien var i utgangspunktet bar, men det var frosset på et tynt islag. Jeg fant ut at i kanten ved de hvite kantlinjene var det litt grus fra tidligere, og der var det ikke så glatt. Så med unntak av noen få «møter» med brøytestikker gikk det i grunn greit. Etter å ha gått ca halve veien kom en kollega av meg, så da fikk jeg skyss resten av veien.

Skye hadde fått en liten tur med Tore i dag, og i kveld ble det ikke noen tur på noen av de. De fikk en runde i hagen, men tauet.. Denne tauknuten er utrolig fin å leke med.
Det begynte å bli mørkt ute, så hundene ble merkelig mørke å se på, de ser egentlig ikke slik ut.

Plass til flere

2 kommentarer om “Morgenstund

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..