Fjelltur

I dag ble det rolig etter jobb, ingen tur. Hadde vært fint å vært på tur i dag også, men så er det vel ikke så lurt med noe slik hver dag. For Jen sin del hadde det ikke gjort så mye, hun er vant til veldig varierende dager og uker. Men for vår egen del er det greit at ikke Skye venner seg til turer hver eneste dag. Plutselig kommer en dag eller to som vi ikke får gått noen tur. Og det er viktig for hundene å venne seg til å ha rolige dager der det ikke skjer så mye også.

I går så det ut til å være så fint vær på fjellet, så vi kjørte opp til Aursjoen. Var litt surt og kaldt der, så vi gikk bare en liten tur der. På tur nedover igjen så stoppet vi og gikk til Veslesetra, vil si vi gikk forbi 😊

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..