Hundelek

I dag er det litt mer ruskevær, men fremdeles mildt. Ligger på 10-13 grader hele døgnet ser det ut som.
Hundene har ikke vært så mye sammen ute enda, men nå begynner det å bli litt mer størrelse på Skye. Har ikke filmet så mye av det, har mer enn nok å følge med på hva de gjør. Men ble noen filmsnutter i går, her er en etter de hadde løpt fra seg det verste


Jen blir helt vill når ungene kommer, og *sukk* det ser ut som Skye blir det samme. Om Jen var litt for mye, så er Skye verre. Men for å se positivt på det, hun kunne jo vært redd eller sint, det hadde vært litt verre.

Vi skal på bobiltur i morgen, og om været ikke er ille så blir vi borte et par dager. Kommer litt an på hundene også, Skye har ikke vært i bobilen siden vi hentet henne, og ikke overnattet i den. Så vi får se litt hvordan det går.
Blir vel ikke så mange flere bobilturer i løpet av høsten, tror jeg. Skal aldri si aldri, men tar det litt som det kommer.
Jeg hadde jo et lite håp om å runde 3000 cacher i år, men det var før mye skjedde. Kan hende det går, hvis ikke kommer det et år neste år også. Har 2943 akkurat nå, men vet vi har mange i Skjåk vi kan ta også, blant annet et par (tre?) lab cacher. På de er det vel 5 på hver, pluss bonus, så da stiger antallet fort. Det er vel en i Lom også når jeg tenker meg om. Da er det minst 18 cacher bare på de 😀 Så om jeg virkelig vil så er det egentlig ikke noe problem å komme på 3000.6 kommentarer om “Hundelek

 1. Jeg skal krysse alt jeg har for at du kommer opp i 3000 funn! Neste 3 fulle måneder igjen av året, 57 funn totalt, det blir 19 i måneden eller 4 i uka. Det klarer du! 😀
  Jeg husker på en prikk alle mine 1000-jubileer (okay, er bare 4 av de, men allikevel), og det er gode minner altså 🙂

  Liker

  1. Om jeg virkelig vil så er det ikke noe problem å nå det. Men jeg har et veldig avslappet forhold til slik, vet ikke engang hvilken cacher de to andre hele tusen jeg har funnet er 😄 Blir nok en tilfeldig en den neste også.
   De jeg husker best er som oftest en med en fin tur, spesiell tur eller noe. For å ikke snakke om noen av de jeg ikke finner 😂

   Liker

   1. Jeg har ikke et veldig avslappet forhold til sånt, men det har mye med at jeg er glad i statistikk å gjøre. Jeg liker å planlegge, liker å prøve å nå et mål jeg har satt meg, og så liker jeg å ta en god pause etter at jeg har nådd ett eller annet sånt mål. Jeg har egentlig ikke hatt noen konkrete mål etter at jeg fikk hatt trippeljubileet mitt i januar, men et par små mål som jeg ikke har gått 100 % inn for. Korona satt en stopper for det meste, og det er helt greit.
    Du kan se på statistikken din på geocaching.com hvilke cacher som er dine milepæler (milestones) 🙂

    Liker

    1. Jeg var nok litt mer interessert i det for en del år siden. Men så ble interessen liksom bare borte.
     Noen ting kan være morsomt enda, men på en litt annen måte.
     Hehe, ja når du sier (skriver) det, så tror jeg faktisk jeg har sjekket før. Så at nr 1000 var en av Rendalen powertrail, og kan liksom huske jeg har sett det før. Så slik sett er det greit å ikke være opptatt av statistikk, siden det helst «skal» være en litt mer spesiell på slike tall.

     Liker

   2. Jeg mener jeg svarte på kommentaren din i går kveld, men det har jeg tydeligvis ikke gjort…eller så har internettet spist den opp.
    Du finner milepælene dine på statistikken din på geocaching.com 🙂

    Liker

    1. Joda, men ble plutselig litt travelt her. Og så sto vi opp fem i morges for å rekke en time på Lillehammer. Tar litt mer tid å ordne to hunder før man drar enn bare en merker jeg. Spesielt når en av de er valp 😛

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..