Bobil og cachetur

Vi sto opp klokken fem 🥱 for å få ordnet hundene før vi dro til Lillehammer mandag. Hadde time til bobilen der klokken ni, og med tanke på at vi måtte stoppe på tur nedover, så trengte vi tiden.
Skye protesterte høylyd allerede før vi dro, hun skulle ikke sperres inne nei! Heldigvis var det bare slik «vil ikke» protester hun kom med. Og når jeg ga henne noe å tygge på så ble det rolig. Hun ble opptatt med å tygge litt, og så sovnet hun.
Jen er dessverre ikke like komfortabel med å kjøre bil lenger. Skjedde noe i sommer, som vi ikke vet hva er. Hun sier ikke noe, blir ikke dårlig slik at hun kaster opp. Men vi ser tydelig at hun ikke er slik som før. Det begynte heldigvis før vi hentet Skye, så er ikke noe sammenheng der. Har blitt litt bedre i personbilen nå, så satser på at det går seg litt mer til etter hvert. Gikk veldig greit i bobilen mandag.

Vi hadde i utgangspunktet tenkt oss et helt annet sted etter Lillehammer mandag, men plutselig var vi på tur til Gausdal. Og da hadde vi ikke noen sted vi visste om som vi kunne overnatte på heller. Og siden det hadde gått så greit med Skye i bilen, så fant vi ut at vi dro heller hjem, og tok overnattingen en gang senere.
Fant 12 cacher på turen 😀 Blant annet en litt «morsom» en, denne her
Vi var borte over 12 timer, tar litt tid når man cacher selv om det ikke blir så mange cacher.

Jeg prøvde å få tatt bilder av hundene sammen når vi gikk litt, men det er jo godt som umulig å få til brukbare bilder 🙄

I går tok vi en lab runde her. Kjørte til Lom først, og Skye fikk være med på en museumsrunde, og litt annet.

Jeg sjekker ikke om det er lab cacher der vi reiser, eller om vi er på et sted og cacher. Men disse som vi har her i Skjåk og Lom viste jeg om, og greit å ta de som er her. Ble jo 24 cacher av det, og selv om det ikke teller som de andre cachene på alt, så teller de på antall.
Vi cachet i to etapper i går, jeg fikk migrene og måtte hjem å legge meg noen timer. Veldig irriterende når man hadde satt av dagen slik. Men slik er det bare, får ikke valgt når jeg skal ha migrene eller ikke. Heldigvis fikk jeg hvilt såpass at vi tok en liten økt igjen om ettermiddagen.

Siden vi da ikke fikk cachet alt vi hadde tenkt i går, så ble det en liten tur igjen i dag. Har ikke logget de i dag så er ikke sikker på hvor mange jeg kommer opp i.
Vi byttet på å ta de nærme bilen, og de litt fra gikk vi med hundene. Kjempefint for alle sammen.

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..