Fjelltur og lesing

Har ikke blitt noen skikkelig tur på en stund, men nå før helgen gikk jeg en fjelltur med Jen. Været var litt så som så før vi startet, men bortsett fra «litt» vind så ble det en flott tur.


Vi så 8 ryper, de hadde fått hvite vinger, og fløy opp 3-3-2 foran oss. Vi kom såpass nærme at vi måtte stå rolige litt etterpå.. Jen er ingen fuglehund, men noen ganger må det sies på nytt.

Jeg gleder meg så til vi kan ta med begge hundene på slike turer. Nå må en av oss være sammen med Skye, og man blir utrolig bundet av det. Vi gikk nok litt mer med Jen på den alderen, tror jeg. Men hun gikk litt annerledes. Men Tore og Skye kom å møtte oss når vi begynte å nærme oss veien igjen, så det blir litt tur på Skye også.
Vi bærer Skye i trappa enda også, vil si ned trappa. Oppover får hun stort sett gå selv nå. Vi har ingen høy trapp med mange trinn, og ærlig talt så vet jeg ikke om det har noe å si for det ene eller andre ang valp og trapp. Men det koster svært lite å være litt forsiktig en stund. Vi passer på at det blir variert underlag i skogen, det vet jeg er fin trening.

Jeg har fått lest en del siste uken, tror jeg har begynt på tredje boken nå. Til meg å være er det mye, minst 2 1/2 bok mer enn vanlig 📚 Har selvsagt noe å si at bøkene har vært bra, og så har jeg hatt litt god tid som jeg ikke har fått brukt til så veldig mye annet.
Den boken jeg leser nå har jeg hatt liggende en stund, men av en eller annen grunn har den blitt liggende uten at jeg har begynt på den. Den ser ut til å være midt i blinken for meg som liker Grisham sine bøker veldig godt.

Holdt på å glemme bilde fra turen, her er noen av de

2 kommentarer om “Fjelltur og lesing

 1. Bare bittelitt vind 😉
  Har lest to bøker av Lee Child, den ene fikk terningkast 1, den andre 5. Så jeg må tydeligvis lese litt mer av han. Men ingen kommer opp på nivået til Grisham uansett 😀

  Liker

  1. Jeg husker jo nesten ikke forfattere, og hadde ikke lagt merke til at det var Lee Child før du skrev det heller 😂 Men vet jeg har lest noen bøker av han tidligere, så vet jeg har likt noen av de.
   Jeg har bare så vidt begynt på denne, men den virker veldig bra, så er spent på fortsettelsen. Det er såå kjekt når man klarer å konsentrere seg så mye at man får med seg hva man leser igjen.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..