Den som graver

Det er oktober! Jeg liker denne måneden også, det er ofte fint høstvær denne tiden 🍂
Jeg har lav terskel for hva som er fint høst vær har jeg funnet ut. Så lenge det ikke striregner og blåser så er jeg fornøyd med været.

Skye hadde ikke vært her lenge, før vi fant ut at hun er en liten graver. Hun graver både ute og inne.. inne går det helst utover tepper og lignende, så greit nok. Det gikk noenlunde greit ute her også, en stund. Men så begynte hun å grave under ett av frukttrærne, skikkelig! Jordspruten sto rundt henne. Tenkte vi skulle laget til noe å ha der, men måtte uansett ha en rask nødløsning. Heldigvis kom jeg på en løsning vi brukte for en del år siden, når Amanda var valp. Så det var bare å passe på å ta en liten dritt etter Skye, som hadde tørket litt 🙄 Og så legge det under treet som var utsatt. Da ble gravingen selvsagt bare flyttet til de andre trærne.. så nå ligger det litt 💩 under alle trærne 😆

Hun gravde litt her og der ellers, men ikke slik at det ble vanskelig. Husker ikke om jeg har nevnt det på bloggen, eller om det var bare på snap, men muldvarpen begynte i grønnsak kassene mine, der det var gulrøtter. Til hennes forsvar så spiste hun faktisk gulrøttene hun gravde opp også. Men det utartet seg såpass at vi måtte gjøre noe, og der var ikke litt dritt løsningen 😆 Tore rammet inn alle kassene, kunne jo tatt inn gulrøttene, men da var det litt tidlig, og hun hadde garantert fortsatt med bare jord etterpå.
Det er ikke kjedelig med valp 😄

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..