Mer litt av hvert

Mens man venter

Skye er snart 3 mnd, var på 12. ukers kontroll i går. Fikk vaksinen og ormekur. Vekten var ca 9,3 kg, og høyden målte vi hjemme her, den er veldig ca 36 cm. Jeg synes hun vokser litt for fort, men det er noe vi ikke får gjort noe med. Passer på å gi henne riktig fôr, og ikke minst riktig mengde.

Vi har vært på noen skogsturer denne uken også, De er på ca et kvarter, og vi er ikke langt fra hjemme. I går gikk vi forbi der de hadde hengt opp et par elger, jeg  tenkte ikke over det før vi var der. Og det var litt blod bortenfor, der var det ei som ble veldig opptatt en stund 😁 Nå hadde hun fått vært med å «hilst» på ene elgen tidligere på dagen (etter den var død), det hadde gått veldig bra. Hun hadde gått rett på den og bustet den litt. Så det tegner bra. Regner med at det blir mange møter med døde elger og hjort i høst, bare jakta starter skikkelig.
Vi har gått blodspor med henne også, og det gikk riktig så bra til å være første gang 😀

Blir mye Skye for tiden, men Jen er med på minst like mye, om ikke mer. Vi har gjerdet inn hele sofadelen av stuen, både for at hun skal få fred i perioder, og for at hun skal gi Skye fred. De er veldig fine sammen, men ikke til å komme fra at det fremdeles er for stor forskjell på de. Jen har også tendenser til å finne seg leker for så å gå like forbi Skye når hun skal sove. Det skjer gang på gang, hun har leken i munnen, går forbi Skye mens hun ser bort på henne, for å få henne med. Skye biter på, og så er de i gang, igjen. Skye blir litt overtrøtt/sliten noen ganger. Ikke alltid så lett å lære seg å hvile på riktig tid hele tiden. Noen ganger må vi «hjelpe» til, men er da nok at vi setter oss ned på gulvet sammen med henne, da tar det ikke lang tid før hun sover. Nok å ha noen å legge seg inntil når man blir sliten.

Skye lærer jo mye av å ha en voksen hund rundt seg også, spesielt drakamper 😂 Det er stort sett det eneste de får lov å gjøre innendørs av hundelek. Ellers blir det for voldsomt. Det kan høres litt voldsomt ut med drakampene også, men er bare lek, Og vi passer på at vi stopper det når det er nok. Utrolig hvor fort det læres, noen ganger..
Blir mye videoer og bilder, men pga plassen på bloggen blir det mest bilder her. Mye av videoene blir på snap, som bare en sjelden gang blir lagret. Men lastet opp to videoer denne uken, for å vise litt av kampene mellom de 😂 Disse her gikk forresten nesten fredelig for seg, selv om det ikke høres slik ut. Noen ganger bruker de hele stuen.

På den andre videoen her ser man hvordan de gjør når de får beskjed om å slippe..

I dag har vært en utrolig rolig dag, lurer på hvordan kvelden blir. Skye roet seg ved ni-tiden i går kveld. Da ble hun lagt.. Jen sov i stuen til vi la oss en del senere, noen fordeler må man jo ha når man er voksen 😁

2 kommentarer om “Mer litt av hvert

    1. Hehe, ja de er fine
      Jen lærte tidlig å slippe, både leker og andre ting. Men må innrømme at andre ting ikke alltid går like lett.. spørs hvor godt/bra det er. Men stort sett går det greit. Vi lærte det jo inn med å bytte, hun fikk alltid noe veldig godt/bra når hun slapp. Og Nå ser jeg at Skye tar etter Jen i draleken, slipper når jeg sier det, og så løper de på kjøkkenet for å få noe godt 😂

      Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..