Dårlig kundebehandling

Dette innlegget skulle jeg legge ut tidligere i sommer, men det ble bortglemt. Men har fremdeles ikke fått noe svar, hverken på mail eller messenger, så da er det igrunn like aktuelt.

I sommer fant jeg noen spennende godbiter til hund. Overraskende nok så var de slike som Jen kunne spise. Jeg bestilte noen pakker fra en nettbutikk pluss noe til..
Etter noen dager kom pakken.
Når jeg bestiller noe som Jen skal spise så sjekker jeg alltid innholdet. Nå var noe av innholdet i et par av pakkene søtpotet, og jeg vet at søtpotet skal man være litt oppmerksom på. Jeg fant ikke noe på hjemmesiden til de som har varen, så sende de en mail og spurte hvor søtpotetene de bruker kommer fra. Mailen sende jeg 10. juni, men har enda ikke fått noe svar.

Jeg pleier også å sjekke når jeg får varen, hva som står på pakken, posen eller boksen. Og det gjorde jeg denne gangen også.
Når jeg bestilte så sto det dette ang varen på hjemmesiden

Skjermbilde fra fish4dogsfishsotpotet – Kopi (2)

Når jeg fikk den og så bak på posen så sto det slik

20200617_190028 (2) – Kopi

Råprotein 30 %
Nå er kanskje ikke Protein og råprotein helt det samme..

Jen får uansett ikke noe med så mye protein i. Jeg tok kontakt med de på messenger, og spurte

fish2 (2)

Det er en stund siden, og har ikke fått svar enda. Kanskje de har lang ferie? Har jo ikke fått svar på mailen enda heller.

Nettbutikken jeg kjøpte fra var ikke fish4dogs, men var inne på siden til fish4dogs jeg leste om produktet, og de som produserer produktet om jeg ikke tar helt feil.
Nettbutikken jeg handlet hos var veldig greie, og de sende meg returlapp osv, så den saken er helt grei. Men det er et lite prinsipp.. Jen har nyresvikt og skal ikke ha noe med mye protein i. Feilmerking kan skje, men da bør man i det minste få svar når man spør.
Når jeg var inne på hjemmesiden deres etterpå for å se, så var det endret litt, det så slik ut

Skjermbilde fra fish4dogsfish2 – Kopi (2)

Noe har tydeligvis skjedd der, næringsinnholdet er borte. Men å gi meg et svar?

2 kommentarer om “Dårlig kundebehandling

    1. Jeg syntes det var litt merkelig, men tror nok de overlever godt. Hadde det vært bare mailen, eller meldingen, men begge deler! Og at de endret inne på hjemmesiden sin like etterpå, det gir meg en følelse av at de helst vil skjule det.
      Jeg var borti en annen episode med et annet firma for en tid siden, lurer om om jeg er ekstra uheldig 😂

      Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..