Fortsetter med Aimovig

Var hos nevrolog forrige uke. Og skal fortsette med Aimovig.

Både kjenner og ser (hodepinedagboken), at jeg har bra virkning av den. Så var nokså sikker på at jeg kunne fortsette.
Nå har jeg ca 8-9 migreneanfall i mnd. På en måte er det greit når jeg tenker på hvordan det var før. Samtidig kjenner jeg at noen av de anfallene jeg har nå gjør meg mer sliten. Men om de er anfallene som gjør det, eller det at jeg har så mange bra dager, er jeg ikke sikker på. Kan jo se litt rart ut når jeg skriver det slik. Men med så mange migreneanfall jeg hadde før, så kjente jeg ikke så godt de bra dagene. De gikk med på å «komme seg», og jeg hadde vel egentlig migrene eller etterdønning nesten hele tiden. Rart hva man venner seg til.

Nevrologen sa jeg kunne prøve dobbel dose av Aimovig. Jeg er veldig i tvil om hva jeg vil ang det. Nå har jeg ingen bivirkninger av Aimovig, som jeg vet om. Og ingen kan si om jeg får det av å doble dosen eller ikke. Når man først har tatt injeksjonen så er det for seint å angre. Må bare vente til den går ut igjen. Men samtidig, tenk om jeg f.eks går ned til 3-5 anfall i mnd, uten bivirkninger?
Jeg kommer nok til å prøve, tror jeg. Men venter en mnd eller to.. Nevrologen sa også at det kunne ta noen måneder før det virket skikkelig, når man hadde hatt så mange anfall i mnd. Så det kan jo bli bedre enn det er nå, med den dosen jeg går på også.
Nå er det like før neste injeksjon skal settes, og om det er det, eller tilfeldig at jeg har hatt flere dager enn vanlig med migrene vet jeg ikke. Var ikke slik forrige gang, men gangen før der igjen var det slik som nå. Får se tilbake på hodepinedagboken om et par mnd, for å se om det kan være noe mønster.
Torsdag regnet jeg med at jeg kom til å få migrene, mye pga tur til Lillehammer, nevrologen osv. Men migrenen kom før jeg sto opp, ikke så bra start på dagen. Dagen etter var det på igjen, like etter jeg kom på jobb så var det bare å finne anfallmedisin. Det ble en slitsom dag. Lørdag klarte jeg meg uten medisin, men formen var ikke helt på topp.
Blir uansett spennende å se om noen måneder, det kan jo bli enda bedre 👍

2 kommentarer om “Fortsetter med Aimovig

  1. Jeg har gått litt tom for hva jeg skal skrive på migrene-innleggene dine. Du har min største medfølelse, jeg synes ordentlig synd på deg, jeg er så glad for at jeg ikke sliter med dette selv, og jeg er så glad for at dere endelig har funnet noe som ser ut til å virke. Så krysser jeg fingre, tær, armer, bein og øyne for at det fortsetter å funke! ❤

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..