Fjelltur

Skye har vært på sin første fjelltur, og første bytur denne uken. Fjellturen ble selvsagt på Aursjoen 🥰
Tore tok med Jen og de gikk en fin tur på fjellet, mens jeg og Skye surret rundt på et lite område. Passet på at Skye fikk hvilt litt et par ganger også, før vi gikk ned igjen til bilen. Hun er så liten at det er ikke aktuelt å gå tur slik vi pleier. Men er viktig å gå i terrenget slik. Skye og Tore er i skogen flere ganger i uken, greit når man nesten bor i skogen.

Vi var på Lillehammer i går. Hadde ikke så god tid der, og greit å ikke pushe på for mye. Men ble noen rusleturer på parkeringsplassen på sykehuset. På tur hjem igjen så tok vi pause på en veilomme. Skye både tisset og gikk på do, 4-5 meter fra E6, mens trafikken dundret forbi. Jeg tenkte hun skulle gjøre det på andre siden av bilen vår, der det var litt mer skjermet, men neida.
Ellers så sov Skye i bilen stort sett alt mens vi kjørte i går. Hun protesterte litt etter ene pausen. Men så roet hun seg, og sov siste timen før vi var hjemme igjen.

Skye vokser så mye at man nesten ser det fra dag til dag. Vi veier henne en gang i uken for å se, og nå sist var det så vidt over en kg. Jeg synes det er litt mye, men hun holder seg slank. Så selve veksten får vi ikke gjort noe med. Passer på å klippe klør hver uke, siden vi gjør det med Jen. Det er et mareritt med Skye etterpå, klørne blir sylskarpe, og hun kravler en del.

Forholdet mellom Jen og Skye er likedan. Til tider veldig hektisk, for oss.. Jen er ikke alltid så hjelpsom for å si det slik. Ofte når Skye er på tur «ned», så finner Jen en leke og går forbi henne. Tilfeldigvis slipper hun leken også 🙄 Da girer Skye seg opp igjen, og så har vi det gående. Sånn går nå dagene 😄 Veldig greit å kunne dra på jobb kjenner jeg 😂

Skye synes fremdeles de kan sove sammen litt mer, mens Jen helst vil være i fred. Noen ganger er det likevel greit å ligge på samme sted.

Man blir veldig trøtt av å drikke vann
Huh, er det ingen hundeseng?
Fjelltur 🥰
Mye å utforske

2 kommentarer om “Fjelltur

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..