Fra kamp til kos

Her går det fra det ene til det andre

Har vært så som så med været i helgen, har vært en del regn! Vi fikk besøk av barn og barnebarn om dagen og ettermiddagen i går, for alle sin del så gjør det seg med ikke for lange besøk for tiden 😂 Jen passer på at hun får sin del av oppmerksomheten, og litt til. Ser ut som det fungerer bra🥰

4 kommentarer om “Fra kamp til kos

 1. På den ene siden er jeg glad for at Jen kommer seg bort litt fra Skye i sofaen. På den andre siden synes jeg synd på Skye som ikke kommer seg opp i sofaen. Og på den tredje siden ler jeg så tårene triller av Skyes forsøk på å komme seg opp i sofaen 😀

  Liker

  1. Ja vi var opptatt av at Jen skulle kunne ha mulighet for å «rømme unna», og hun fikk utvidet plass i sofaen pga det også. Vil si, fikk og fikk.. 🙄 Det ble vel bare slik. Ikke så enkelt når man må komme seg unna i full fart 😄
   Jeg gruer meg til den dagen Skye finner ut hvordan hun kommer opp i sofaen, ser for meg at vi må finne en løsning på ett eller annet da.

   Liker

    1. Ja, det blir lenge før hun klarer å komme seg ned på skikkelig vis selv. Pluss at det blir garantert herjing av de, og da skjer det fort et fall. Ingen av de er så forsiktig av seg kan man si. Men jeg kan kjøpe flere kompostbinger jeg 😂

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..