Samsoving

Det har vært veldig godt å begynne på jobb igjen. Spesielt siden det er til dels hektisk på hjemmebane for tiden 😄
Jeg tror alle tre er veldig glad når jeg kommer hjem om dagen, men Skye er den som viser det best. Hun blir nesten helt ustyrlig, litt for mye kan man si. Hun er nesten like glad når hun står opp om morgenen også. Og morgenen starter tidlig.. Men hun sover stort sett hele natten, så da får det bare være slik.
Siden hun står opp tidlig, så er det tidlig frokost. Jen gikk fort over til 3 måltider om dagen når hun var valp, det gjør nok ikke Skye enda. Skye spiser med god appetitt stort sett til hvert måltid. Vi fikk med en del mat når vi hentet henne, og hadde kjøpt inn så vi hadde noen kg hjemme. Men er utrolig hvor fort det går litt mengde.

Jeg er nesten like opptatt av hundemat som jeg var før. Og var veldig i tvil om hvilket fôr Skye skulle få. Det løste seg fort når jeg fikk vite hva hun fikk. Jeg hadde ikke engang hørt om foret før, men heldigvis var det et par steder man kunne kjøpe det i Norge også. Kommer til å supplere med ett annet fôr etterhvert, greit å variere litt.
Jen spiser forøvrig ikke foret til Skye. Hun skal jo selvsagt ikke spise det, siden det ikke er bra for henne. Men hun viser faktisk avsky for det. Kan snuse på det, på litt avstand, og så går hun nesten omvei for å unngå det. Det er så små kuler at det ikke skader med et par, Men om hun får i seg en kule ved et uhell så spytter hun nærmest ut igjen. De kan jo aldri spise samme fôr uansett, så prøver å lære Skye at man lar den andre spise i fred.. Til å lære merkelig raskt noen ganger, så er det merkelig hvordan enkelte ting ikke går inn i det hele tatt

Jen vil jo sove i fred, slik var det før Skye kom også. Nanook fant fort ut at Jen ble gretten om hun ble forstyrret. Men lærte han? Egentlig ikke. Skye vil såå gjerne være nær, og ligge inntil Jen. Og Jen murrer, og går. Men det har gått bitte bittelitt bra noen ganger. Fra noen sekunder og opp til noen minutt, så Skye gir ikke opp første tiden.

Vi hadde Kaos mye når Jen var valp, og vi visste at å ha bare en valp i forhold til valp og voksen hund er litt forskjellig. Men Jen var en mye roligere valp enn hva Skye er. Og Jen er ikke så voksen, som det Kaos var. Men det er bare en periode nå, så roer det seg *lever i håpet* 😄

Vi tar med Jen på en del annet, både for hennes egen del, Skye sin, og vår egen del. Jeg vil ikke at Skye skal bli vant til at Jen er med eller rundt henne hele tiden. Viktig å bli selvstendig, spesielt når man er to. Og vi har både tid og anledning til det.

Jeg skrev om en pakke tidligere i uken, og det var som jeg trodde, den var ikke til meg 🙁 Var til en annen, så jeg fikk adresselapp og sende det videre. Men det var nesten like greit også, alle garnnøstene gikk i blått. Jeg strikker ikke i blått.. tror ikke jeg har kjøpt noe blått garn på 25 år 😄

Og nå har det blitt nytt design eller hva det heter inne her jeg skriver blogginnlegg, hurra liksom 😖 Rart hvordan man ofte foretrekker det man er vant til. Men om jeg ikke finner ut hvordan man går tilbake til den gamle måten (om det finnes), så blir jeg vel vant til det etterhvert.

Gledet meg til helgen, siden det skulle bli bra vær, ihvertfall i morgen. Nå har jo noen endret på det. Altså, det skulle ikke vært lov! Trøster meg med at det skjer en del andre morsomme ting i helgen også.

Fra å ligge rolig utenpå sengen

Så man skal ikke gi opp håpet sier Skye, eller overdrive..
Vi tok å byttet seng i stuen, til den Jen hadde på soverommet, siden den er litt større. Så går det kanskje bedre.

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..