Mystisk pakke i posten

Hvem liker vel ikke å få pakke i posten, jeg gjør ihvertfall. Og når jeg får pakke som jeg ikke vet hva er er det enda mer spennende.
Nå før helgen kom det er stor pakke i postkassen vår, vi har stor pakkepostkasse eller hva det heter.. så den fikk såvidt plass der. Venter ikke noe i posten nå, så ble litt forbauset. Så etter hvem det var fra, og ble enda mer forbauset. Jeg åpnet den når jeg kom inn, og den var full av garn, ett islandsk garn jeg ikke har strikket av før, eller hørt om for den del. Jeg tok ut alle garnnøstene for å se hva som fulgte med ellers, men det var ingenting. Ikke noen lapp eller noe.
Jeg vet 100 % sikkert at jeg ikke har bestilt noe fra der, men mitt navn, adresse og mobilnr står utenpå esken 🤔
Jeg sende en mail til avsender og spurte før helgen, men den har jeg  ikke fått svar på. Så blir spennende etter helgen om jeg får svar.

20200816_154815 (2)

 

I morgen er det jobb igjen, første dag etter ferien, og samme dag som ungene starter. Heldigvis ble jeg ferdig med alt før ferien, selv om jeg gikk 50 % sykmeldt siste par ukene. Har en betennelse i foten , i hælen på en måte.. Husker ikke navnet på det, men kan vare en stund. Jeg har hatt det siden februar eller noe, så håper det er blitt mye bedre nå i ferien. Det har ihvertfall ikke hindret meg i turene jeg har gått. Har time hos fysio igjen også etter ferien, så er spent på om det viser framgang, jeg synes ihvertfall det.

Været har vært så fantastisk nå siste dagene, flott sommervær!
I dag tok vi en liten tilsynrunde ang cacher. Var noen som var ødelagt, borte, eller våte. Så nå har jeg fått ordnet opp i alle bortsett fra en, men den tar jeg i løpet av 2 uker. Har time på sykehuset igjen i slutten av mnd, så passer bra med en sjekk da.

Hundene koser seg ute også, her er de ute litt sammen, noe som ikke blir så ofte

 

 

 

 

Når vi kjørte bil i dag så slappet Skye av litt..

20200816_140011 (3)

Gjett en gang hvorfor det er kompostelement på bilburet 🙄

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2 kommentarer om “Mystisk pakke i posten

 1. Da jeg så denne posten på Facebook, tenkte jeg med en gang at nå har hun glemt hva hun har bestilt. Men det virker jo ikke som om det er tilfellet, så jeg håper du skriver en oppfølging når du får svar fra leverandøren. Merkelig!

  Liker

  1. Det tenkte jeg også i noen sekunder, selv om det i pakken sier meg at jeg aldri har bestilt det. Pga fargene.
   Men jeg søkte i mailen min på avsender, og jeg har jo bestilt fra der, i 2016, og da var det to mønster. Aldri noe garn.
   Ja gjett om, jeg regner med å få svar i morgen eller noe da 🙂

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..