Litt av hvert

Vi har hatt noen fantastiske dager nå, selv om det har vært litt kaldt om nettene. Det som kan fryse av vekster, har selvsagt gjort det. Litt irriterende med ertene, men får håpe på en lenger sesong neste år. Gulerøttene tåler heldigvis litt kulde, får se om jeg får tatt inn en del om det ser ut til å bli mer langvarig kulde. Høsten er ikke akkurat så forutsigbar med vær, egentlig ikke de andre årstidene heller 😁

Jeg har endelig fått tortillajern/presse. Begynte å se på igjen i vinter, men jeg skulle ha størst mulig, og av støpejern. Fant ett sted i Norge, og de var selvsagt utsolgt. Vurderte å kjøpe fra Danmark, men prisen ble litt annen da. Så jeg ventet, og ventet.. Til slutt fikk butikken inn igjen, og jeg bestilte.
Jeg har laget tortillalefser selv tidligere, og smaken er så mye bedre enn de man kjøper.
Er litt arbeid å lage de, men med en presse ble det utrolig enkelt. Jeg bommet litt på mengde deig på stykkene så lefsene ble i tykkeste laget, men da blir de tynnere neste gang.

 

Jeg har endelig fått meg ny veske til mobilen. Ikke at det er så viktig, men grunnen til det var veldig viktig. 
I sommer mistet jeg visakortene mine (husker ikke om jeg nevnte det her på bloggen), jeg sperret selvsagt kortene med det samme jeg oppdaget det. Og siden jeg ikke fant de igjen  noe sted så måtte jeg bestille nye kort. Dette var like før ferien også, selvsagt! De nye visakortene kom siste dag med post før ferien, puh! 
Jeg stusset jo litt på hvor i all verden jeg hadde kortene mine, men tenkte de dukket vel opp igjen en gang. Og når det hadde gått en tid i sommer fikk jeg plutselig melding på fb fra noen jeg ikke kjente. Visakortene mine lå ved siden av en av cachene mine, snakk om gavmild CO 🤣 Jeg fikk spørsmål om de bare kunne klippe de i stykker, og det var det jo. Greit å vite hva som hadde skjedd ihvertfall. 
Senere i sommer oppdaget jeg plutselig at visakortene min var borte, igjen 😯 Altså, den følelsen! men da hadde jeg en anelse om hvor de var. Hadde gått et ettersøk, og skulle ta bilde av noe, da hadde kortene sannsynligvis sklidd ut av kortlommen. Tore tok turen, og etter en stund kom det bilde, av kortene mine 😊 Da la jeg fra meg mobilvesken, og tok i bruk en kortholder igjen.
Alle kan være uheldige å miste kortene, men to ganger i løpet av en sommer føltes litt ille. Nå ligger de trygt igjen.

Høsten er tid for strikking, lesing og tv-serier. Nå gjør jeg egentlig alt av dette stort sett hele året, men mye mindre enn nå framover. Jeg driver fremdeles med samme genser som jeg har strikket på siste månedene. Men det går nå framover, en maske nå, en maske da.. 
Jeg leser en bok som ser ut til å være veldig bra, men jeg leser maks 5 min, så sovner jeg. Jeg ble ferdig med tv-serien «Et sted å høre til» på NRK for litt siden. Det er en av de topp fem seriene jeg har sett tror jeg. Pluss for at alle delene ligger ute så man kan se på hvor mange episoder man vil når det passer. Nå må jeg se om jeg finner meg en annen serie å se på. Har et par andre, men det er litt andre serier.
Jeg kjøpte meg jo en boks til å ha på gulvet, til å ha strikking og strikkeutstyr i. Slik at jeg kunne ha det trygt for Jen, i tilfelle hun fant ut at hun skulle hjelpe til. Det har gått helt fint, og alt har fått vært i fred, til nå. Det tok Skye en dag å åpne boksen, hun tok bare av lokket 🙄 Så nå står boksen i sofaen. 

Snart helg igjen, håper været holder seg slik at vi får vært en del ute. kanskje det blir en fjelltur igjen også 😀

 

 

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..