Litt grønt

Det går da litt framover med denne grønnsakdyrkingen min. Det blir nok ikke slik som jeg håpet, men ser ikke ut til å bli så galt som jeg trodde heller. En stund så det ikke grønt ut i det hele tatt.

Det blir ihvertfall litt gulrøtter, den andre kassen med gulrøtter er det ikke fullt så grønt oppi 🙄

20200716_105906 (2)

 

Og så blir det neper og litt til.

20200716_105921 (2)

Jeg kan ikke huske at det ble så mye/høyt grønt på nepene før 🤔 Men er noen år, egentlig mange år, siden vi hadde grønnsaker. Det begynner å bli litt størrelse under jorda på de også 😀
Det smaker så mye bedre av gulrøtter og annet man dyrker selv. Blir nok å gjøre en del annerledes neste år, men er veldig glad jeg har disse kassene. Mye bedre å luke, vanne og holde orden når man slipper å ned på bakken..

Jeg og Jen har kost oss alene hjemme i helgen, har hatt en veldig rolig helg. Været har vært greit, har ikke hverken fyrt i ovn, eller hatt varmepumpen på avkjøling.
Har fått strikket litt, det går altså så sent med denne genseren jeg driver på med. Husker ikke engang når jeg begynte. Har som mål å ha den ferdig før høsten, så det begynner å haste litt.

20200719_170120 (2)

Hadde helt glemt bort at jeg kunne skifte over til rundpinne, det tror jeg at jeg skal gjøre nå, da går det kanskje litt fortere.

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..