Tilsyn

Har man lagt ut cacher er det også litt ansvar med å holde de vedlike.
Jeg har ikke cacher så veldig langt fra hjemme, alt er relativt.. Men merker at det tar litt tid når man må lengst vest for å sjekke eller ordne noe på de som ligger der. De jeg har andre kanten, sørover.. kjører vi forbi både nå og da, eller en av ungene tar turen og sjekker og skifter logg.
Nå hadde det vært en del dnf på et par av cachene vestover, og så hadde jeg deaktivert en, pluss det var en som tydeligvis lå veldig godt under snøen enda.
Vi fant ut vi skulle ta turen etter jobb i dag. Og nå er alt bare bra med cachene igjen. Og vi fikk en fin tur med Jen langs Gamle Geirangervegen.

20200720_132446 (2)

20200720_133605 (2)

Smart å legge ut cacher der man liker å gå selv 😁 Gamle Geirangervegen er skikkelig fin å både gå og sykle. Men i år ligg snøen lenge, tror ikke den har ligget så lenge før, etter jeg la ut cachene der.
I fjor ble første cachen der funnet 8. juni, og året før der 27. mai. Nå ligger den fremdeles under snø ❄ Forhåpentligvis blir det lenge til det kommer ny snø der 😄

2 kommentarer om “Tilsyn

 1. Vedlikehold er vel det mest kjedelige ved å ha lagt ut cacher. Og på den ene trailen min er det som oftest de lengst fra parkeringen som det blir noe galt med, selv om jeg har like bra bokser der som de andre stedene. Snodige greier altså!

  Liker

  1. Ja på en måte, om det ikke er slike turer man liker å gå uansett 😀
   Nå er jeg så heldig at Tore reiser å sjekker og ordner nesten raskere enn han får visst om. Jeg synes det er viktig å sjekke og ordne jeg også, men ikke alltid «på dagen». Og så kommer det veldig an på hvilken cache det er. Noen cacher kan få både 4 og 5 DNF logger uten at jeg tror det er noe galt. Andre cacher mistenker jeg det kan være noe galt ved om det er 1 eller 2 DNF på.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..