Selvbeherskelse

Denne videoen viser en Jen som mestrer selvbeherskelse på høyt nivå

 

Hun hørte hvem som kom, og vanligvis går det litt mer voldsomt for seg, kanskje hun begynner å bli voksen 😄

Fredag i dag, og i kveld, og jeg er helt «enden». Men har ingen andre planer enn å se litt på Sommerbilen (fra Skjåk i kveld), og litt serie på nett.
Når jeg sto opp i morges så kikket jeg ut, det var oppholdsvær og tørt ute. Når jeg noen minutter senere kom ut så begynte det å bli litt vått på trappa.. Men jeg gadd ikke gå inn igjen etter ekstra klær, og tenkte det kom sikkert ikke så mye regn til å begynne med.. Hvor våt kan man bli i løpet av 5 km på sykkel i regnvær liksom 🤔 Og jeg fikk rett, ble ikke noe særlig våt, men ikke lenge etter jeg kom inn på jobb så plasket det ned ute, flaks 😂

20200717_165316 (2)

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..