Påske

Da har vi tatt påskeferie 🐰

20200408_074835 (2)

 

Kjenner at det var veldig rett tid å ta påskeferie på. Kan hende jeg skal innom jobb en gang eller to i løpet av uken, men det er en annen sak.

Vi har handlet inn mye mat, drikke, snacks og godteri. Tror vi har nok for hele påsken og enda lenger. Tenkte det var greit å gjøre fra seg butikkene før «alle» andre, og det virket bra, ikke mange å se på butikkene når jeg var der. Så nå håper jeg det ikke blir butikktur igjen før etter påske.
Vi skal gå turer, lese, tv, slappe av og virkelig kose oss 😀
Har kjøpt kullbriketter og tennvæske.. Men noe sier meg at det er greit at det kan lagres en stund. Ser egentlig ikke ut til å bli noe grillvær første uken. Ikke vær til å drive i hagen heller, noe jeg virkelig gleder meg til. Har kjøpt noen frø.. ikke mye men litt, så gleder meg til å ha litt grønnsaker igjen selv. Det er nå uansett for tidlig å så noe ute her, men er en del som må ordnest først også. Blant annet finne ut hvor og hvordan vi skal ha «kjøkkenhagen»

I dag var været veldig bra, om man så bort fra vinden. Var 12 varmegrader på det varmeste, men litt mye vind. Når vinden begynte å gi seg så gikk vi tur, da begynte det å regne.. Men vi hadde en fin tur likevel 🌦

Kommer nok noen innlegg her i påsken også, men vil ønske dere en riktig

🐣 GOD PÅSKE 🐰

2 kommentarer om “Påske

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..