Et uventet møte

Jeg fortsetter med å gå på jobb, og fortsetter med hjorten også ser det ut som. I går var det ingen hjort å se på de to nærmeste jordene, men er jo ikke hver dag jeg ser de heller (bare nesten). Når jeg kom lenger bort så var det to nabojorder, og på den ene var en liten flokk med hjort, 13-14 stk. På det andre jordet var det en mye større flokk, og jeg begynner å lure litt på hvor mye hjort det er i Skjåk. Kan umulig være at det er bare akkurat rundt her den er.
I morges var det bare tre hjort, men de var flotte! Etter å ha gått et godt stykke til, så ble jeg var en mørk skygge ved veikanten foran meg. Jeg funderte litt på hva det kunne være, og når jeg kom nærmere konkluderte jeg med at det var elg. Det er ikke mye elg jeg har sett i vinter, skal se hjorten har skremt den..
Jeg sakket farten litt mens jeg ventet på at elgen skulle ta avsted. Elgen hadde god tid den, og sto å så på meg. Jeg stoppet opp og håpet det skulle komme en bil, men de er det ikke mange av på den tiden ((ikke så mange ellers heller forresten). Jeg kjente at jeg ikke likte situasjonen, veien er ikke brei, ikke engang midtstripe 🙄 Jeg var inne på tanken om å ringe Tore.. men det føltes litt drøyt. Og det kom dessuten til å ta litt tid før han kunne komme.
Så sto vi der da, jeg kunne jo tatt bilde, men turte faktisk ikke gjøre det i fare for å irritere den. Jeg vurderte å bare løpe fort (?) forbi, men ved nærmere ettertanke fant jeg ut at elgen løp sikkert fortere enn meg.
Jeg fant ut at jeg kunne ikke bare stå der å stirre på den, i tilfelle det kunne irritere den også. Og så at litt foran meg var det en del buskas og noen tre. Fant ut at om jeg gikk bak, og rundt det området, så fikk jeg noen meter ekstra. Og trærne kunne til nød kanskje beskytte meg om den kom etter (haha..) Så jeg gikk forsiktig bak og inn i buskene/trærne, mens jeg samtidig kikket til siden for å se om elgen sto der. Den sto like rolig, og plutselig kom jeg til å tenke på at det kunne ligge elg inne i buskaset som jeg var på tur inn i. Det løste jeg med å løpe gjennom, og når jeg snudde meg for å se, etter jeg kom på veien igjen, så sto elgen fremdeles å så på meg.
Når jeg skulle fortelle Tore om det senere, og nå når jeg skriver, så synes jeg at det var morsomt 😂 men der og da så var det ikke morsomt i det hele tatt. Det er ikke helt bra å komme så nærme en elg ute på den måten uten at den går/løper avsted. Men det gikk nå bra denne gangen også 😅

 

Jen var dårlig igjen i helgen, men kom seg som vanlig igjen.

20200405_091950 (2)

Søndagen slappet hun av hele dagen

20200405_125814 (2)

 

Jeg prøvde meg som frisør.. kan vel konkludere med at det ikke er noen suksessfull karrierevei for meg. Jen skulle absolutt være med også, og når jeg startet maskinen så la hun hodet på skulderen til Tore. Hun er ikke mye redd for pelsen sin.

Screenshot_20200405-120010_Snapchat (2)

Vi ble enige om å ikke poste etter-bilde 🙄😄

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..