Ingen aprilspøk

I morges oppdaget jeg at jeg hadde et par meldinger på mobilen jeg ikke hadde sett. En av de var at vi skulle få påskeegg (fra kommunen). Jeg syntes det var tidlig på morgen å få en slik melding, så sjekket når jeg hadde fått den, det var i går. Haha tenkte jeg, 1. april i går.
Senere på dagen viste det seg plutselig at det ikke var noen aprilspøk 😯 Vi fikk faktisk påskeegg (med sjokolade i)

20200402_115929 (2)Så uventet og koselig 🐰😀

 

Når jeg sto opp i morges var det helt rolig ute, jeg tittet ut av baderomsvinduet, og det hverken regnet eller snødde. Så da fant jeg ut det passet bra å sykle. Med det samme jeg skulle dra så kom det et skikkelig vindkast, men jeg tenkte jeg hadde sikkert ettervind..
Jeg gikk ut, hentet sykkelen og dro. Det blåste litt ja, til dels mye etterhvert. Når jeg syklet der det er mest åpent mot elva så var det virkelig fascinerende å se vinden ta med øverste lag av elva. Hadde vinden blåst fra en annen kant der, da hadde jeg ikke syklet!
Det ble etterhvert vind fra alle kanter, og snø. Skikkelig drittvær. Snøen la seg også
Og så var det hjorten da.. har sett den stort sett hver morgen, og i dag var det 7-8 som sto der. Når jeg hadde syklet litt til så sto det 18 hjort nede på et jorde. Har ikke sett hjort der før i vår i det hele tatt, så det var morsomt.

Surfet litt på nett en dag (som om jeg ikke gjør det hver dag) , og så et bilde inne på godt.no av en kaffe. Det så virkelig godt ut, syntes jeg, som ikke drikker kaffe. Fant ut jeg skulle prøve, og laget Dalgona kaffe nå i kveld. Den ble ikke god, smakte kaffe 🙄 Men Tore likte den

Snapchat-1699716628 (2)

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..