Dusj, og litt shopping

I dag ble det en dusj på Jen når jeg kom hjem. Og nå angrer jeg på at jeg ikke har gjort det før. Nå er det hauger med underull her, jeg var egentlig ikke klar over at Jen hadde så mye av det som det jeg ser nå.
Jeg sende sengen i vaskemaskinen etterpå, den var litt skitten. Skal bli interessant å se hvordan Jen løser dette når hun skal legge seg i kveld. Vanligvis legger hun seg tidlig, og legger seg i sengen sin selv, til vi legger oss..

Jeg er ikke av de som synes det er noen «krise» at frisørene har stengt, selv om jeg gjerne skulle klippet meg, og tynnet ut håret en del.. Men det er greit, litt verre er det med vipper.. I går gikk jeg til innkjøp av mascara, kan ikke huske hvor mange år det er siden sist. Jeg pleier å farge vippene mine på hudpleiesalongen her, men det går jo ikke nå. Jeg vet jo ikke hvilken mascara som jeg liker, eller hvordan de fungerer på mine vipper. Så  da kjøpte jeg begge to. Får jeg ha på begge, ett på hvert øye, å se hvilken jeg liker best

20200401_191345 (2)

 

Jeg bare måtte ha meg ny kopp, påskekopp 🐰 Er den ikke søt 😀

20200331_151827 (2)

 

Jeg har pyntet litt til påske, mer blir til helgen. Kjekt å forandre litt, og glede seg over de små ting. Jeg har forresten fremdeles ikke sett noe til hverken påskepynt (eller julepynt), som jeg etterlyste for lenge siden 🐥

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..