Årets første solbad

Vi hadde et fryktelig vær i gårnatt og første delen av dagen i går Trærne ligger både her og der, og mange fikk ryddet en del hos seg..
Jeg hadde tenkt å sykle på jobb, men heldigvis kom jeg etterhvert på bedre tanker. Jeg luftet Jen før vi dro, og vi hadde problemer med å holde oss på beina både hun og jeg. Hun hadde litt problemer med noe annet også, men fikk det heldigvis til etterhvert. Ikke enkelt å gå seg til for å på do, og så måtte starte på nytt mange ganger.

Var vaffeldagen i går, og jeg stekte vafler 😀 Men før tanken om å ta bilde kom, så hadde vi spist opp vaflene 😂

I går var ingen hjort å se, men i dag! Det hadde snødd litt, og regnet når jeg dro. Når jeg nærmet meg jordene hvor de pleier å være, så skimtet jeg noen gjennom trærne, fire stykker sto å spiste. Det er jo ikke mange, men så oppdaget jeg noen på det andre jordet. De sto såpass nærme at jeg tenkte jeg skulle få tatt bilde.. så jeg bremset på sykkelen, det var effektivt gitt! Bremsene skrek pga regnet 😣 og hjorten bare stivnet, før de hoppet over gjerdet, løp over veien foran meg, og over gjerdet inn på det første jordet. Var 12 hjort tilsammen, i alle størrelser 😄
I morgentidlig skal jeg trille sykkelen og liste meg, for så å finne ut at det ikke er noen hjort der i det hele tatt. Skal samtidig passe på å ikke ha mobilen i en godt lukket lomme med glidelås 🙄

Var utrolig varmt når jeg kom hjem i dag, og Jen tok årets første solbad 20200326_132816 (2)

 
20200326_130954 (2)

Jeg gleder meg til vi kan være mer ute i hagen, og får gjort litt mer der. Nå er det meldt kaldt, og snø igjen 😞

Jen har begynt å røyte, mye! Forhåpentligvis er det røyting etter vinteren, da går det «fort» over. Tror det blir en dusj på henne i helgen, det pleier sette fortgang i røytingen.

 

 

 

 

4 kommentarer om “Årets første solbad

 1. Nairo fikk ikke sitt årlige bad i fjor våres pga hoftene hans, jeg ville ikke gi han noen ekstra grunn til å få vondt. Nå har vi ikke sett noe vondter på han på det året som har gått, så han skal få årets bad nå i vår en eller annen gang, men jeg venter til det har tørket opp litt mer ute.
  Deilig å se utsikten deres igjen! ❤

  Liker

  1. Det er jo virkelig gode nyheter, at dere ikke har sett noe på han på ett år 😀
   Her er også litt for vått, og skitten! Men Jen er heldigvis enkel å tørke av, korthåret hund er en fordel noen ganger,
   Ja, gleder meg så til å få gjort forskjellig i hagen, ser ut til at det kan bli gode tider til det i vår..

   Liker

   1. Den eneste endringen jeg egentlig ser på han, er at han velger oftere å legge seg ned inne, istedenfor å stå eller sitte. Men han har ikke vært noe stiv i det hele tatt, ikke noe halting. Og det er bra 🙂
    Jeg burde gjort noe i hagen, uansett om det er tid til det eller ikke, men jeg gidder ikke… Tror det eneste jeg skal gjøre ute i vår er å få fjernet alle rester etter bytting av tak.

    Liker

    1. Jeg liker hagearbeid, spesielt nå når vi har så mye vi kan gjøre. Første blir å få skikk på plen, der er det stort sett ugress.
     Vi kommer til å bruke flere år på å få orden på hagen, men nå har vi uansett kommet såpass langt at vi kan slappe av og kose oss der også.

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..