Fredag

Er så godt i gang med å sykle til jobb, men i morges ble det litt for kaldt. Før når jeg syklet «hele» vinteren så hadde jeg en grense på -10 grader, var det kaldere så syklet jeg ikke. Nå har jeg ikke syklet om vinteren på noen år, men er jo kaldt ellers også. I morges var det -6, så da gikk jeg. Kjenner at den gamle grensen på -10 er flyttet til -3 eller noe sånt 😂
Det er jo ikke kaldt med -6, ihvertfall ikke når man går. Var helt fantastisk vær i morges. (Så forresten ikke en eneste hjort)

Jeg fikk fødselsdagsgave på forskudd i år. Den gamle Bergans jakken jeg kjøpte når jeg var 40 takket for seg for et par år siden. Har brukt et par andre jakker etterpå, den jeg brukte mest manglet hette, og så ble den plutselig ødelagt her og der.
Jeg er ikke så opptatt av merke og slik.. Men klærne skal være komfortable, og passe til sitt bruk. Jeg begynte å se på jakker, og ende opp med en jakke i ett merke jeg har et par bukser fra før. De buksene har jeg hatt et par år, og de er veldig gode, og ser ut til å være bra kvalitet. Jakken hadde alt hva jeg ønsket meg av en jakke, selv om jeg kunne tenkt meg annen farge enn svart.. Men siden jeg valgte den jakken hadde jeg litt penger til overs, og fikk kjøpt meg en jakke til, og en anorakk. Anorakken finnes i veldig mange farger, og nå var fire av fargene til utrolig bra pris. jeg hadde jo skikkelig flaks med at den ene fargen var en av de jeg syntes var finest, og de hadde den i min str.
Her er alle tre

20200311_134611 (2)

Fargene ble litt merkelige på bildet, noe som skjer nå og da..
Anorakken hadde jeg egentlig ikke tenkt på å kjøpe, men det er den jeg har brukt siste ukene.

20200327_061243 (2)
Jeg trodde det skulle bli skikkelig knallvær i dag siden det var så bra i morges. Men hadde skyet over og var surt og kaldt når jeg kom hjem. Ikke at det hadde hatt så mye å si heller, hodet var ikke helt på topp, så jeg la meg.
Jeg kjøpte grillmat og nykål på butikken i dag. Stoppet ved grillkullet, sjekket været på storm, og gikk videre 😂 Det blir ikke noe grilling ute i helgen, får håpe på en fin påske, så man kan grille litt da.

Slik så det ut når jeg kom på jobb i morges, blå himmel og sol på fjelltoppene

20200327_062435 (2)

 

Nå synes jeg at det er passe lyst om morgenen (litt ettersom når jeg står opp..) og om kveldene. Jeg har overhode ikke noe behov eller ønske om å forandre på det, men har vel ikke så mye valg når søndagen kommer. Forhåpentligvis får vi stilt klokken igjen til høsten også.

2 kommentarer om “Fredag

 1. Jeg leste ferdig den øverste teksten før jeg scrollet ned til det første bildet, og jeg trengte ikke engang se etter hvilket merke det var snakk om når jeg var ferdig med å lese 😉
  Jeg er veldig fornøyd med den jakka jeg kjøpte, men jeg ville ikke brukt den hvis vi hadde skikkelig kalde vintre her nede. Da hadde jeg i så fall måtte gå mye opp i størrelse for å få plass til noe tykt under. Heldigvis har jeg andre jakker som passer bedre til sånn bruk 🙂

  Liker

  1. Jeg er veldig tilfreds med buksene jeg har fra der (to forskjellige modeller), så da falt valget på jakke denne gangen. Selvsagt kunne jeg tenkt meg andre jakker, og det kunne jeg fått nå, men nå ble det slik.
   Jeg så også på den modellen du har, og en annen, de har en del forskjellige modeller. Brukte litt tid på å velge , men traff veldig bra synes jeg, til om med i størrelse. De har veldig fine tilbakemeldinger om størrelse man kan se på, pluss at man kan se litt på hvordan modellene for jakkene er.
   Jeg har heller ikke plass til tykk genser under jakken, men det var ikke meningen heller. Skulle ha en jakke til vår/sommer/høst. Nå har vi jo litt kaldere vintre enn dere, så hos dere kunne den sikkert fint gått som vinterjakke 😂

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..