Så var det den tiden igjen

I dag var det tid for årets første sykkeltur, og det var morsomt!

20200324_175144 (2)

Våknet tidlig, veldig tidlig.. og fant etterhvert ut at da kan jeg jo bare dra på jobb. Det er veldig mørkt halv fem om morgenen.. så er ikke mange skygger man ser på jorde da. Men når jeg nærmet meg jordene jeg har sett hjorten på så prøvde jeg likevel å se om jeg så noe, men det var for mørkt. Det er forresten en bakke (nedover) like før jordene, så jeg hadde fin fart. Plutselig så passerte jeg noen hjort 😯 De sto ikke inne på jordet nei, de sto ved veien. Jeg vet ikke hvem som skvatt mest av oss, men de sto rolige 🤣 Puh, det kan bli litt mye noen ganger, tror jeg skal satse på å sykle litt senere i morgen, om jeg sykler.

 

Årets arbeidsklær var kommet, så jeg var rask til å hente de. I fjor ble det bare grønt tror jeg. Så i år ble det stort sett lilla, selv om det ser litt rosa ut. Snek seg med litt blått også, hva jeg nå enn tenkte på da jeg valgte den.

20200324_134945 (2)

 

Det var på tide med vaksinasjon også, heldigvis får vi SMS når det er på tide med et nytt stikk.

20200324_174657 (2)

Jen er i fin form for tiden, nesten litt for fin form..  Hun har blitt litt «kraftig», så tror det blir litt mindre mat framover. Men det er jo positivt at hun har matlyst.

 

 

 

 

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..