Ikke denne gangen

Jeg slapp rimelig lettvint unna når forkjølelsen herjet i huset ved juletider. Vond hals i 1 1/2 døgn kan neppe betegnes som dårlig. Nå hadde jeg et håp om å slippe minst like enkelt unna, men nei 😷 Denne gangen ble det litt mer, men har et håp om å ikke bli så mye dårligere, passer veldig dårlig akkurat nå.

Jeg ventet på kulden den tiden sola kom tilbake, men det skjedde ikke, før nå.. Er ikke så mye kulde å skrive om egentlig, tror det var -15 i morges. Det er jo bare friskt og bra vintervær. Det skal bli kaldere, og nå i kveld er det -15, så tror jeg blir å sjekke veldig raskt i morgentidlig når jeg står opp. Har tatt på en ekstra genser når jeg har gått ut siste par morgener, og hansker. I morgen tidlig kan det bli litt mer..

På jobb er det stort sett periodisk/vedlikehold for tiden. Og er veldig greit å komme hjem igjen etter jobb. I går hadde de hjemme bakt kanelsnurrer 😃
Jen merker nok at det er litt mer liv i huset disse dagene, men ser ikke ut for annet enn at hun liker det.

Snapchat-1679675979 (2)

 

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..