Strikking

Ble ferdig med det jeg har hatt på strikkepinnene siste tiden, en hals..hette.. eller hettehals 😄
Har tenkt jeg skulle strikke noe slik flere ganger, men har ikke blitt  noe av. Begynte å få litt restegarn.. så fant ut at jeg «måtte» bruke litt av det før jeg kjøper noe nytt garn. Resultatet ble denne

20200228_063104 (2)

Jeg fikk veldig bruk for den i går morges, -17 grader når jeg gikk ut.

20200227_061136 (2)

Her hadde jeg selvsagt klart å få vrangen ut, ikke så lett når det er mørkt. Den er litt finere på rettsiden 😄

 

Det frister veldig å strikke en til, i grønt 🧶 hadde kanskje vært fint med en i lilla også 😀 Får se litt senere, nå skal jeg bruke litt til av garnet jeg allerede har. Har heldigvis ikke så mye. Kvitter meg med litt nå og da, så da er det ikke lenger mitt «problem» 😂

20200228_063532 (2)

 

Denne gangen blir det litt påskestrikk tror jeg.

20200228_070046 (2)

 

 

 

 

4 kommentarer om “Strikking

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..