Vinterferie

Her er det vinterferie denne uken. Jeg har ikke ferie, og nok å gjøre på jobb. Det er veldig stille og rolig på jobb i ferien 😁
Barnebarna har ferie denne uken, så de er på besøk 😃

Fikk gjort litt forskjellig i helgen, blant annet «kommet etter» med en av favorittseriene mine, samtidig som jeg strikket litt. Er snart ferdig med mitt neste strikkeprosjekt, og fått brukt opp noe «restegarn»

 

Lørdag var det veldig variert vær her, og jeg tok med Jen å gikk en tur når jeg trodde det skulle bli bra.. Vi hadde en fin tur selv om det var litt snøvær, helt til Jen fikk gnidd seg i noe dritt.

20200222_131939 (2)

20200222_135521 (2)

20200222_140209 (2)

Når vi var nesten hjemme igjen så ringte PH, de var på tur hjem. Så når vi kom hjem hadde Jen besøk av Rex. Hun var «litt» rolig om kvelden.

Har klart å holde meg unna forkjølelse hele vinteren, men nå kjenner jeg at halsen ikke har det helt bra. Håper det er like forbigående som sist gang. Kan godt tåle å ha vondt i halsen halvannet døgn 👍

2 kommentarer om “Vinterferie

  1. Det er litt ferie å være alene på jobb, så god vinterferie 😀
    Jeg har i alle år vært glad for at ingen av mine hunder har hatt noe behov for å gni seg i ting, men for noen uker siden fant Nairo ut at han skulle gjøre det. Jeg rakk ikke å stoppe han, selv om jeg hadde kort kobbel, så det ble en vask på han da vi kom hjem. Fy f, som det stinket! 😦

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..