En favoritt til

Heldigvis kan man ha flere favoritter, nesten uansett hva det er. Jeg leser ikke så mye som før, og hvor mange bøker jeg har begynt på siste ti årene uten å lese de ferdige har jeg ingen anelse om. Men det er mange, veldig mange. Kan nok regne på en hånd de bøkene jeg leser helt ferdig i løpet av ett år 📖
I høst leste jeg en bok jeg likte veldig godt, og leste den ferdig på kort tid. På butikken nå en dag syntes jeg at jeg dro kjensel på navnet på en forfatter når jeg kikket på bøkene, og fant ut at jeg tok sjansen på å kjøpe boken. Det var samme forfatter som av den jeg likte så godt, og denne boken ser ut til å være like bra. Jeg er elendig på å forklare hva jeg liker, eller hvorfor jeg ikke liker «den» og «den» boken/forfatteren. Men det har egentlig ikke noe å si heller.
Uanett, her er den nye boken jeg kjøpte

20200121_175618 (2)

Ser det skal komme ny bok nå i vår, så har jeg noe å glede meg til 😃

 

Når jeg først er inne på favoritt.. begynner å nærme meg slutten på genseren jeg strikker, Alasuq polar. I kveld fikk jeg den inn på to rundpinner, og tok den forsiktig på meg. Den blir bare så flott! Jeg er så tilfreds med fargene, og mønsteret. Gleder meg til den blir ferdig. Har snart igjen bare halsen, og feste tråder.. Det har blitt en del tråder, men det hører jo med det også. Den tid osv.

20200121_175639 (2)

2 kommentarer om “En favoritt til

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..