Ga opp

Det tok ikke så veldig lang tid, selv om jeg trodde Jen skulle «gi opp» litt tidligere. Fredag var første dag hun ikke sto opp om morgenen før jeg dro på jobb. Og jeg kjenner at jeg synes det er rart.. 🙄 Dagene før det så lå hun lenger før hun sto opp, men var oppe en liten tur så vi fikk hilst før hun gikk å la seg igjen. Selv om det er godt å slippe å ordne med mat og morgenlufting, så savner jeg det 😄
Vi har nesten vår her, igjen! Har vært en kjei vinter nå etter jul. Snø, regn, vind, regn, snø, vind osv osv. Og så vått og glatt som det blir alle steder!

Det er lite/ingen snø oppi skogen noen steder, så vi benyttet anledningen til å gå en liten tur i ettermiddag. Jen kom på sporet etter både det ene og andre.. tror hun koste seg litt for mye når hun fant noe hjortmøkk 🤢

 

 

20200120_134114 (2)

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..