Bytur

Dro på bytur i går, og Jen var selvsagt med

20200122_135853 (2)
Jeg hadde time på mammografisenteret, og denne gangen håper jeg at jeg slipper å nedover igjen før på to år.

Hadde ikke tenkt å kjøpe så mye, men merkelig nok ble det litt likevel. Jen må jo selvsagt få noe når vi er på tur. Sjelden jeg finner noe særlig hun kan få, så denne gangen var hun heldig. Ble litt forskjellig bl.a blåbær. Vi kjøpte nytt vaffeljern (I går kveld ble det vanlige vafler, og når jeg kom hjem fra jobb i dag var det en haug med tørre vafler ferdige)
Plutselig hadde vi kjøpt oss airfryer også, gleder meg til å prøve den med pommes frites 🍟
Var inne på en bokhandel og der oppdaget jeg et spill, «pakkeleken» 🎁 Så nå kan jeg knapt nok vente til jul 😂 Jeg så et annet spill jeg hadde lyst til å kjøpe også, men det tror jeg de har her på butikken. Kan være greit å ha til vinterferien 😃

83678532_173996863815848_1917277064541503488_n

 

 

 

4 kommentarer om “Bytur

  1. Jeg rakk jo ikke engang å si hva vi synes om vår airfryer! :p De gangene vi har fått til perfekt tid på pommesfrites’ene, har den fungert veldig bra. Sprø og gode frites. Men det krever litt prøving og feiling, for det kommer jo an på hvor tykke fritesene er også.

    Liker

      1. Vi har ikke brukt den så mange ganger ennå til at jeg ville skrive noen «review». Men vi er fornøyde! Viktig å huske å riste litt underveis, så det man «steker» flytter litt på seg 🙂

        Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..