Godt nytt år

Nytt år osv 😁
Romjula gikk fort, plutselig var det nytt år.
Vi har mye vær inn i det nye året. Ute er det slik vind at huset nesten rister, og verre skal det bli.. 😟

Jen kastet ikke opp natten etter de to gangene, og jeg trodde jeg forsto hvorfor, til neste morgen, når hun kastet opp i sengen vår. Senere var hun skikkelig dårlig igjen, men det varte bare noen minutter. Hun dirrer/skjelver ofte når hun er dårlig slik også.
Men nå skal jeg bestille ny time hos veterinæren, og bl.a få tatt blodprøve igjen. Forhåpentligvis er verdiene bedre enn forrige gang.

Jen la seg tidlig nyttårskvelden, men sto opp igjen litt før midnatt. Hun hørte ungene sto opp, og da er det klart hun vil sjekke hva det er som foregår 😄
Jen elsker myke kosedyr, så jeg hadde kjøpt ett på Lillehammer sist, som jeg tok fram til henne. Hun bryr seg lite om fyrverkeri, men vet aldri, plutselig bryr hun seg litt mer en gang.
Nå lå hun i sofaen og var opptatt med å få drept hva det nå var hun fikk. Hun så opp og ut en og annen gang, men gadd ikke engang gå opp på puffen sin for å sjekke hva dett var som bråkte. Nå var det fint lite av fyrverkeri rundt her i år, tror det var pga været. Men greit å se at Jen ikke brydde seg uansett.

Vi hadde nydelig nyttårsmiddag, ble til og med forrett 😃

PhotoCollage_20200101_064628641 (2)

Når man først har en kokk i hus 👩‍🍳 😃 Egentlig var det to, en ordnet forrett, en dessert, og jeg fikk bra hjelp til hovedretten 😃

 

Vi har funnet et par cacher til

20191230_134205 (2)

Når vi skulle dra igjen så var det like glatt som når vi kom der.. og denne gangen måtte vi til slutt ut i snøen og dytte bilen på plass igjen. Hva gjør man ikke for en cache 🤪

Snapchat-575261338 (2)

 

Vi var på nyttårsevent oppi Bråtå, i år som i fjor. Det ble litt feil 🤔 i fjor som i forfjor blir det 😁 Nesten like mye vær denne gangen som forrige gang. Så eventet ende opp med å være innendørs denne gangen også.

 

 

 

2 kommentarer om “Godt nytt år

 1. Godt nytt år!
  Usj, så trøttsomt at Jen fortsetter sånn! Håper det bare er forbigående.
  Som sagt: send den forretten hit! Eller bedre: send kokken hit! 😀
  Det blåser noe veldig her også…kjenner bordplata som tastaturet står på beveger seg når vindkulene kommer rett inn på den veggen på verandaen…
  Er så glad vi ikke har den isen her!

  Liker

  1. Det har gått i perioder, men nå har det vært en lang periode. Og kjenner at det er greit å få tatt en blodprøve igjen, forhåpentligvis er den slik at jeg blir litt beroliget.
   Vi har hatt så bra vær hittil i vinter, at det var vel «på tide» med litt annet vær. Men nå kan det holde opp.. alt med måte.
   Det under scampiene var bedre enn selve scampien 🤤 Ikke sikker på hva alt var, men ihvertfall chili, agurk, og slik.. 😃

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..