vintervær

Joda, det kan (nesten) alltid bli verre!
Etter et migreneanfall fra hell i dag, så er det nesten så jeg synes det var «greit nok» tidligere. Har hatt noen migreneanfall siste måneder som har vært helt forferdelige. Er heldigvis ikke så mange, eller ofte de kommer. Men ille nok! De er annerledes på flere måter enn de andre migreneanfallene jeg har. Ikke virker medisinen heller, ikke før etter mange timer. Da vet jeg heller ikke om anfallet har gått over av seg selv, eller om det er medisinen som endelig virker.

Var mye vind her i går kveld, og i natt. Jeg hadde tent lys flere steder, i tilfelle strømbrudd. Men det skjedde heldigvis ikke. Jeg tok med hodelykten når vi gikk å la oss 😁 I morges når jeg våknet så var det stille, helt stille. Stille før..
Jeg var oppe og ordnet med mat til Jen, ute og luftet henne, og så ble hodet så ille at jeg lå til rundt halv tolv. Ved to-tiden var jeg ute en tur for å måke vei opp til postkassen, og fant ut at været så veldig greit ut. Inn igjen for å kle på både meg og Jen, og så gikk vi tur.
Så mange knekte trær på turen, så tydelig at vinden hadde tatt godt.

20200103_145355 (2)

 

Snødde og blåste litt når vi gikk, men ikke mer enn at det gikk helt greit å gå tur. Og formen min var så mye bedre etter turen. Utrolig hva en liten tur kan ha å si 😀

20200103_142303 (2)

 

Og nå gikk det nettopp opp for meg at det er fredagskveld, denne uken ble litt rar siden den «startet» på en torsdag 😄
Nå skal jeg bare slappe av resten av kvelden, for det har jeg ikke gjort før i dag 🙄 Se litt på tv, kanskje strikke litt, og så var det puslespill.. Skal komme tilbake til det litt senere 😂

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..