Romjul

Disse dagene og kveldene går fort, litt for fort. Snart er et nytt år 😃
Jen er ikke dårlig nå, men har kastet opp igjen. Natt til i går, og i morges ved fem tiden. I morges forsto jeg det før det skjedde. Hun satt i sengen og «smattet», hun la seg igjen, men hun fortsatte. Så hoppet hun ned, og like etter begynte hun å brekke seg. Det kommer bare magesyre, men det hjelper tydeligvis litt for formen hennes. Jeg har en liten mistanke om hva det er. Håper jeg har rett, og i så fall så kaster hun ikke opp igjen i natt eller moergen tidlig.

Mildværet har kommet her også, blank is, regn og drittvær! Skal fortsette noen dager også. Men vi har det ikke så galt som flere andre steder.

Jeg la ut en cache for et par dager siden. Har tenkt på den lenge! Manglet litt for å få lagt den ut, og så var det dette med hvor den skulle være. Alt løste seg, spesielt når Tore kom med en utrolig god idé 😃 Kan ikke skrive mer om den ideen.. men den gjorde alt så mye enklere, for meg som CO.
Når vi skulle legge den ut så kom vi alt for nærme en annen jeg hadde, det må være minimum 161 meter (luftlinje) mellom cacher. Så da ble det litt mer trasig å komme til den. Den er ikke så vanskelig som den ser ut som da, og overhode ikke som en annen jeg la ut dette året.. 😆
GC8HAZ2 for de spesielt interesserte 😄 

Og her fra parkeringsplassen til cachen

20191228_101346 (2)

Vi brøytet oss fram i snøen i går for å finne en cache. Vil si, det var mye mindre snø der enn jeg trodde, så ble ikke mye brøyting 😄
Vi er snart i mål med de vi tenkte å ta. Nå skal vi ta en på nyttårskvelden, eller sannsynligvis på et event. Og så «må» vi ta en 1. januar for å få en ekstra suvenir. Den siste har vi heldigvis lett tilgjengelig.

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..