Ut med den gamle

På en måte er det sjelden passende at noe blir ødelagt og takker for seg. Kommer til det litt lenger nede.

Natt til i dag ble en lang natt, eller det begynte i går kveld. Jen kastet opp noen ganger, uten at det kom så mye. Ene gangen kom en barnål, ellers kom det bare magesyre. Hun så egentlig ikke så syk ut, før vi skulle legge oss. Da kjente jeg igjen oppførselen, og det ble minimalt med søvn. Kvart over tre så sovnet Jen, og sov en time. Og så var hun bare urolig igjen. Etter litt så fant jeg ut at jeg skulle ut med henne, men hun hadde ikke mye lyst til å ut. Var 17 kuldegrader ute, så forstår henne godt. Etter litt så tok jeg å hadde oppi mat i matkoppen hennes, og da kom hun for å spise 😃 Så gikk vi ut, og hun gjorde alt hun skulle, og gikk inn igjen og la seg for å sove.
Jeg startet oppvaskmaskinen, skulle gjøre det kvelden før, men da orket vi ikke høre på den.. Etter en stund så la jeg meg på sofaen og døste. Så hørte jeg en lyd.. er en del lyder fra oppvaskmaskinen, vannlyder også. Denne lyden var litt ukjent, og egentlig ikke noen bra lyd. Så jeg tittet fram, og så en vanndam på kjøkkengulvet. Da våknet jeg bra fort, og for å gjøre historien kortere, oppvaskmaskinen var det bare å si adjø til.

På en måte er jeg glad det ikke skjedde før jul.. Og jeg sjekket hva som var på salg nå. Var en som så bra ut, og en som ikke var på salg som også så bra ut. Så da dro vi på shopping!
Butikken hadde ikke noen av de vi hadde sett på, men de kan jo selvsagt bestille. Oppvaskmaskin er jo ikke noe som er veldig viktig å få tak i på dagen. Men med tanke på romjul, nyttårsfeiring osv, med flere enn oss, så syntes Tore at vi burde kjøpe maskin i dag. Jeg tenkte at vi ble mange som kunne dele på oppvasken jeg 😄 Men når vi da fikk et knalltilbud på en annen oppvaskmaskin, så kjøpte vi ny maskin i dag. Jeg har allerede sjekket at den har plass til vinglassene mine 😂 (det gjorde ikke den gamle) Kurven kan flyttes opp og ned, smart.
Det litt dumme er at juleaften nevnte jeg til noen andre at jeg ikke skulle ha oppvaskmaskin med bestikkskuffe, når vi en gang (det skjedde fort) skulle ha ny maskin. Vi hadde kurv til bestikket i den gamle, og det synes jeg er greit. Bare å slippe bestikket ned i kurven. Med bestikkkurv så må man legge bestikket på plass 🙄

Jen er helt bra igjen, som vanlig. Hun har jo hatt besøk i jula også. De er veldig greie sammen, men ikke så enkelt å få begge med på samme bilde..

20191226_134038 (2)

 

3 kommentarer om “Ut med den gamle

 1. Er Jen i form igjen nå? Er det der noe som kommer av sykdommen, eller er det utløst av noe annet?
  Er det ikke typisk at ting går i stykker i jula? Bank i bordet, her har ingenting tatt kvelden så langt.
  Hvem er den andre hunden? Jeg vet det helt sikkert, men klarer ikke å huske…

  Liker

  1. Ja hun er bra igjen nå. Når hun hadde spist og sovet, så var hun sitt vanlige igjen. Vanligvis er det slik at når hun først spiser igjen, da vet vi at hun er godt som bra igjen. Men har vært et par unntak der også.
   Nå trodde jeg det var barnålen som gjorde at hun kastet opp, og det var det kanskje også. Men det vedvarte, pluss at hun ble slik dårlig som hun pleier være. Det stemmer helt med nyresvikt og hvordan det er. Men nå gikk det «bare» en natt. Jeg prøver å ikke tenke så mye på det, men vet jo også at det ikke er bra at hun får slike perioder.
   Vi har jo veldig god kontroll på hva hun spiser, der er det så strengt at vi sikkert blir sett på som overbeskyttende. Men heller det enn å gjøre henne sykere. Og når man vet hvor lite som skal til i verste fall, så da synes jeg det er greit å være «overbeskyttende».

   Vi har skiftet noen hvitevarer siste par årene. Noe som er litt dumt, for da blir det (igjen) omtrent samme alder på det…
   Hunden er Rex, forloveden til PH sin. Rex er stor, og leken han også, men han og Jen leker ikke sammen, bare «sammen» 😄 Trenger ikke se like mye etter de to som Jen og Nanook. Kan ikke skylde på Nanook bare heller, er like gjerne Jen som kliner til. Men som oftest er det bare de første minuttene når de treffes, når de kommer, har vært ute, står opp om morgen, har sovet osv 🤣

   Liker

   1. Godt å høre!
    Helt enig, det er mye bedre å være overbeskyttende enn å ta noen sjanser. Man går jo ikke inn for å sørge for at hunden sin ikke har det bra, uansett hva det gjelder.
    Hvitevarer har en tendens til å bryte sammen samtidig…
    Ah oki. Da er jeg med 🙂

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..