Borte vekk

Jeg bruker appen hodepinedagboka for å ha oversikt over migreneanfallene. Både hvor ofte, og styrken på anfallene. Krysser også av medisinbruk, om det er triptan eller vanlig smertestillende (som om det virker..)
Nå ser desember slik ut hos meg

Screenshot_20191216-081008_Gallery (2)

I utgangspunktet ser det jo helt fantastisk ut, men er det motsatte. Den så ikke slik ut for noen dager siden, da var det litt mer farger. Alt av data som jeg hadde lagt inn var plutselig helt borte. Ikke bare for desember, men over et år tilbake.
Jeg har ikke skiftet mobil, heller ikke gjort noe annet spesielt med mobilen, eller appen. Så hva som egentlig har skjedd vet jeg ikke. Ser at det har skjedd mange andre nå også, alt er bare borte.
Jeg har skikkelig flaks, sende data fra appen over på mail til meg selv, forrige uke en gang. Så jeg mistet ikke mer enn 1-2 dager.
Da jeg skiftet mobil i fjor en gang, så oppdaget jeg at data man lagret ikke er lagret i appen, men på mobilen. Så jeg mistet en del den gangen. Og var da jeg lærte at det kunne være greit å sende det på mail til seg selv nå og da.
Det finnes andre apper, pluss man kan jo notere ned på papir også. Men jeg likte veldig godt denne appen Hodepinedagboka, til alt ble borte.. Heldigvis skal det etterhvert komme et par nye apper, som også er norske.

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..