Snart jul

Nå nærmer det seg jul 😃

Vi var på Lillehammer fredag, jeg skulle til legen igjen. Og hadde det ikke vært for at jeg hadde time den dagen, så hadde vi aldri reist nedover. Det var et forferdelig føre nedover, og sto biler på nesten alle «SOS lommene» på veien nedover, og andre steder.

Screenshot_20191220-182311_Snapchat (2)

Vi dro heldigvis veldig tidlig, og brukte lang tid nedover.  Jeg hadde time «midt» på dagen, så hele dagen gikk.
Var innom en dyrebutikk, siden Jen skulle hente fødselsdagsgaven sin. Selvsagt ble hun med inn også

Snapchat-1547408726 (2)

Hun fikk en pose med snacks, og luktet seg rundt omkring. Hilste på de som jobbet der, en av de visste til og med hvilken rase Jen er. Og når vi først var der.. så ble det ny seng også😄 Fødselsdagsgave 🎁
Når vi kom hjem i går kveld, så la vi den bare på stuegulvet så lenge. Og da ble det slik

20191220_201014 (2)

Den skal ikke være i stuen, der har hun andre steder å ligge. Men til jeg får ordnet litt mer til jul..

 

Jeg har festet de siste trådene på den forrige genseren min, det tok sin tid.. Er så fornøyd med fargene på denne, var de jeg skulle ha på første, men som var utsolgt.
Strikker ikke mønsteret helt som det originale, og på den siste her så glemte jeg meg helt bort, og ble enda litt mer annerledes, men pytt 😀

20191217_143907 (2)

Strikker første ermet på den genseren jeg driver på med nå, så har nok å strikke på i jula.

 

Har pyntet juletreet🎄Vi kjøpte nytt ifjor, minste størrelsen.. Jeg syntes det var akkurat passe, bortsett fra at jeg kunne tenkt meg å hatt det litt høyere. Skulle vi kjøpt høyere tre, så hadde det blitt større i omkrets også. Jeg ordnet det med å kjøpe en kurv, og bygge opp inni kurven. Det ble helt perfekt!

20191221_154636 (2)

I dag har jeg vært på jobb mange timer, så nå er jeg klar for julefri. Måtte ikke jobbe i dag, men nå slipper jeg på jobb i morgen 😀
Har handlet fra meg nesten alt til jul, mangler bare frukt, grønnsaker og litt til. Greit å slippe storhandel helt inntil jul.

Håper på bra vær slik at vi kan få gått mange turer i jula, akkurat nå ser det veldig bra ut framover 😃

 

4 kommentarer om “Snart jul

  1. I skrivende stund skulle jeg gjerne hatt senga til Jen. Jeg har vært borte halve dagen, Eileif har ikke fyrt opp, og selv om det er 18 grader i stua, så er 18 grader egentlig litt lite, og jeg holder på å fryse meg halvt ihjel. Så senga til Jen ser god ut nå! 😀
    Åh, genserne ble fine! Og juletreet! Har dere ikke glitter på?

    Liker

  2. Nydelige gensere! Hvilket garn har du brukt, og evt pinnestørrelse? Har lyst å strikke denne, men ikke i originalgarnet, det blir så tykt/klør…

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..